Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι εσύ, η μεγαλύτερη αγάπη απ’ όλες μωρό μου, είσαι εσύ».

Αυτοί είναι οι στίχοι του ρεφρέν ενός από τα μεγαλύτερα σουξέ που έχει ερμηνεύσει ο  Λευτέρης Πανταζής, το οποίο υμνεί τη γυναίκα. Άλλωστε, ο ΛεΠΑ  έχει δηλώσει άπειρες φορές τον θαυμασμό του και την αγάπη του στο ωραίο φύλο.

Ο Λευτερής Πανταζής είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές και έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε πίστες, μουσικές σκηνές και στην ελληνική δισκογραφία. Το τραγούδι «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα έμελλε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες, από το  1994 που κυκλοφόρησε, και παραμένει διαχρονικό, αφού μέχρι και σήμερα τραγουδιέται και αφιερώνεται.

Απόψε στις 22:00 η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης  υποδέχονται στο «Σπίτι με το Mega» τον Λευτέρη Πανταζή και την  Έλλη Κοκκίνου σε μία βραδιά με κέφι, χορό και διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση της εκπομπής δείτε τον Λευτέρη Πανταζή να ερμηνεύει «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» στην εντυπωσιακή σκηνή του «Σπίτι με το MEGA».