Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε επίσημα, πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, τον νέο κύκλο του «Survivor», ο οποίος αναμένεται να προβληθεί από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αρχικά είχε απορριφθεί η ιδέα να δούμε πρόσωπα από προηγούμενους κύκλους, το σενάριο αυτό έχει επιστρέψει και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ ΣΚΑΪ και Ατζούν Ιλίτζαλι.

Σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής για το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης είναι και παίκτες που έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν.

Ενδεχομένως κάποιοι να είναι στην ομάδα των «Διασήμων», ενώ στην ομάδα των «Μαχητών» θα είναι ολοκαίνουργια πρόσωπα, εξού και το casting call που ήδη «τρέχει» από τον ΣΚΑΪ.

Ποια είναι τα ονόματα που "ακούγονται";

Στα ονόματα που φέρεται να συζητούν τη συμμετοχή τους στο νέο κύκλο του «Survivor» με την παραγωγή της Acun Medya είναι τόσο η Ασημίνα Χατζηανδρέου όσο και η Κατερίνα Δαλάκα.

Μάλιστα, πρόταση δεν αποκλείεται να δεχτεί και ο Τριαντάφυλλος.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε νικήσει στο ελληνοτουρκικό «Survivor» και πέρυσι αποβλήθηκε από το παιχνίδι μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι άνθρωποι της Acun Medya υπόσχονται εκπλήξεις ως προς τα ονόματα των συμμετεχόντων – όχι όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι απαραίτητα.

Φυσικά, παρουσιαστής και του επόμενου κύκλου θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ενώ η κατάρτιση της τελικής λίστας αργεί ακόμη.



*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 20/11/2023