Στο «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Βαγγέλης Περρής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και στα όσα είπε για τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της, με τον ίδιο να τονίζει ότι ένιωσε άσχημα παρακολουθώντας το απόσπασμα.

"Θα ήθελα να μπω σε ένα διαστημόπλοιο και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται"

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής είπε:

«Είναι μερικές φορές που συμβαίνουν πράγματα που περίμενα ότι έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και επανέρχονται με έναν δυσάρεστο κι έντονο τρόπο και νιώθω αμήχανα. Θα ήθελα να μπω σε ένα διαστημόπλοιο και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται. Το πιο πρόσφατο ήταν αυτό που έγινε με το “ξέσπασμα” της Κατερίνας Καινούργιου και οι αναφορές στη Φαίη Σκορδά. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Και όχι μόνο εγώ. Το έλεγα στα παιδιά μου για παράδειγμα».

"Η σιωπή της Φαίης Σκορδά είναι χρυσός"

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής πρόσθεσε:

«Ήταν πάρα πολύ κάτω όλο αυτό, πολλή βρωμιά. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το πρώτο που σκέφτηκα είναι να είχα μία δυνατότητα να παρέμβω στην Κατερίνα Καινούργιου και να της πω “κορίτσι μου, πριν το κάνεις αυτό, σκέψου δύο τρεις φορές. Προφυλάξου”. Όλοι μας έχουμε έναν κακό εαυτό κι αν κάποιος τον κλείσει πιο γρήγορα στη ντουλάπα, καλό θα του κάνει».

«Το δεύτερο που σκέφτηκα ήταν η Φαίη Σκορδά, με την οποία έχω ένα συναισθηματικό δέσιμο. Σκέφτηκα σε πόσο δύσκολη θέση θα ήρθε, όταν ακούγονται πράγματα δημοσίως για εκείνη. Φαντάζομαι ότι θα ήταν δύσκολα. Η κόρη μου που το έβλεπε, σχεδόν με λυπήθηκε που είμαι υποχρεωμένος να μοιράζομαι τέτοιες σκηνές και να ζω στον ίδιο χώρο. Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα υπεράσπισης των συνεργατών μου, επιτιθέμενος σε ανθρώπους που δεν τους έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, είναι επίφαση. Ο σεβασμός διαχέεται. Η σιωπή της Φαίης Σκορδά είναι χρυσός» κατέληξε ο Βαγγέλης Περρής στο «Mega Καλημέρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο: