Δηλώσεις έκανε ο Λάκης Γαβαλάς στην κάμερα του Star και μετά την προβολή τους στο "Breakfast @ Star" η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τις σχολίασαν μαζί με τους συνεργάτες τους.

"Πληρωνόμαστε για να λέμε τη γνώμη μας"

Αρχικά, τον λόγο πήρε η Μαίρη Αργυριάδου, η οποία δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της και είπε:

«Έκανε λόγο για role playing, ότι γράφεται πάνω σε σκαλέτες ποιος θα είναι ο αυστηρός και ποιος θα είναι ο κακός. Αυτό ήταν στα 90’s προφανώς. Αυτό δεν ισχύει, πληρωνόμαστε για να λέμε τη γνώμη μας και για την υπόστασή μας. Για εμένα είναι πάρα πολύ προσβλητικό να αμφισβητείται η δουλειά πολλών ανθρώπων. Δεν είχε καλεστεί και δεν ήταν να πάρει μέρος σε διάφορες εκπομπές οι οποίες σχετίζονταν με το styling; Δεν είχε έναν ρόλο πάνελ; Γιατί εμείς να κρινόμαστε που κρίνουμε και γιατί κάποιοι άλλοι να μην κρίνονται που κρίνουν; Δεν το καταλαβαίνω».

"Βαρέθηκα να είναι η τηλεόραση μέσο για να βγάλει ο καθένας την κακία του"

Και ο Ετεοκλής Παύλου σχολιάσε με την σειρά του:

«Το θεωρώ υποτιμητικό, εγώ δεν θα έλεγα ποτέ να πάρει μία βελόνα και μία κλωστή. Έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του, όχι με προσβολή όμως. Αυτό είναι προσβλητικό και υποτιμητικό» με την Ελένη Χατζίδου να συμπληρώνει:

«Βαρέθηκα να είναι η τηλεόραση μέσο για να βγάλει ο καθένας την κακία του στον άλλο. Πάλι αυτή η ανταλλαγή δηλώσεων και να ψάχνεις να βρεις τι θα πειράξει τον άλλον… Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο Λάκης Γαβαλάς. Σας καταλαβαίνω που προσβληθήκατε, ξέρω πολύ καλά τι κάνω κι εγώ κι εσείς, αλλά δεν με ενδιαφέρει το πώς κρίνει ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος θέλει να φανεί η δουλειά του μέσα από εδώ. Κι αν δεν ήταν ο Τύπος δεν θα ξέραμε κανέναν…».

Δείτε το βίντεο: