Μπορεί αυτή την περίοδο να έχει επικεντρωθεί στα θεατρικά της καθήκοντα ως «Γέρμα» στο θέατρο «Πόρτα», ωστόσο, η Μαρία Κίτσου έχει ήδη αποφασίσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Και αυτό θα είναι νέα δραματική σειρά που βασίζεται στο διεθνώς επιτυχημένο φορμά «Μother» («Μητέρα»).

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών Αντώνης Αγγελόπουλος θα υπογράψει δράμα έπειτα από μακροχρόνιο σερί επιτυχιών στο κομμάτι της κωμωδίας, όπως οι ανεπανάληπτες «Σαββατογεννημένες», το «Παρά πέντε» και το «Είσαι το ταίρι μου». Άλλωστε, φέτος επέστρεψε με την κωμική σειρά στον Alpha, τους «Φόνους στο καμπαναριό».

Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και ποια είναι η υπόθεση

Μετά την ολοκλήρωση λοιπόν του σίριαλ, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της μίνι δραματικής σειράς που βασίζεται σε νοτιοκορεατικό φορμά κι έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία όχι μόνο στην Κορέα και την Ιαπωνία, αλλά και στις δεκάδες χώρες του κόσμου, όπου έχει μεταφερθεί.

Η σειρά πραγματεύεται το θέμα της παιδικής κακοποίησης. Μια δασκάλα αντιλαμβάνεται ότι ένας από τους μαθητές της κακοποιείται από την οικογένειά του και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Με συμβατικές αλλά και ανορθόδοξες μεθόδους. Θέλει να γίνει η πραγματική του μητέρα. Τα δε γυρίσματα έχουν δρομολογηθεί να ξεκινήσουν σύντομα.

Όσο για τη διάρκειά της, είναι μίνι: θα ολοκληρωθεί σε δέκα, το πολύ δώδεκα επεισόδια.

Η αποχή της από την τηλεόραση

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Κίτσου είναι η μοναδική πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» -που με την τεράστια επιτυχία τους έδωσαν κίνητρο στους εγχώριους δημιουργούς για καθολική επαναφορά της μυθοπλασίας στην εγχώρια TV-, η οποία απέχει από τη μικρή οθόνη μετά το τέλος της δραματικής σειράς εποχής στον ΑΝΤ1.

Πριν από λίγο καιρό η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελένη», στο Mega, επιβεβαίωσε την τηλεοπτική επιστροφή της, χωρίς ωστόσο να επικεντρωθεί σε λεπτομέρειες.

*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 7/11/2023