Μη χάσετε το βιβλίο «ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ» με 112 σελίδες γεμάτες έξυπνα σχέδια και απλές τεχνικές, αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά το Σάββατο 11.11

1600_640_02

 

ΦΟΥΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΛ • ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΠΕΛΑ • ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΓΑΝΤΙΑ

ΠΟΝΤΣΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ • ΖΕΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΣΕΤ • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ

Το πλέξιμο κομψών, εντυπωσιακών και όμορφα φινιρισμένων αξεσουάρ γίνεται παιχνίδι χάρη σε αυτό το καλογραμμένο βιβλίο οδηγιών, το οποίο σας καθοδηγεί από την αρχή ως το τέλος, αλλά και πέρα από αυτό!

Κάντε την επιλογή σας μέσα από μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ, όπως φουλάρια σε διάφορα στιλ, πολύχρωμα γάντια παλάμης και αεράτες εσάρπες και ανακαλύψτε πόσο αλλάζει το στιλ του κάθε αξεσουάρ ανάλογα με το νήμα που θα διαλέξετε. Πλέξτε με το προτεινόμενο νήμα, ή κάντε τη δική σας επιλογή ανάμεσα στις εναλλακτικές που σας δίνουμε. Πλέκοντας θα ανακαλύψετε, μέσα από λαμπερές χειροποίητες λεπτομέρειες και πλεκτά δείγματα, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή σας στο τελικό αποτέλεσμα.

Το βιβλίο αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της Claire Crompton, της συγγραφέα του μπεστ σέλερ The Knitter’s Bible, μαζί με δημιουργικές υποδείξεις και αναλυτικές, βήμα προς βήμα τεχνικές, οι οποίες δίνουν ακόμα και σε αρχάριους στο πλέξιμο την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Πιάστε λοιπόν τις βελόνες σας και ξεκινήστε το πλέξιμο: με τόσα υπέροχα σχέδια, πανέμορφα νήματα και εύκολες τεχνικές, θα δημιουργήσετε μια ολοκαίνουργια γκαρνταρόμπα από πλεκτά αξεσουάρ σε χρόνο μηδέν!

Μαζί,

Ένα σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο, «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», από τα επίσημα αρχεία του ΓΕΣ, το Σάββατο 11.11 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά

1600_640_03

 

Το Σάββατο 11.11 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τόμους της σειράς, «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», από τα επίσημα αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

-ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΠΟΙΙΑΣ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1941), ΜΕΡΟΣ Α’

-Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 1941 – 1945 (ΕΛ ΑΛΑΜΕΙΝ, ΡΙΜΙΝΙ, ΑΙΓΑΙΟ)

- Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ B’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

 

* Όσοι αναγνώστες έχασαν έναν ή περισσότερους τόμους της σειράς, μπορούν να τους παραγγείλουν από τον εφημεριδοπώλη τους ή να καλέσουν στο 211 1091100 (Δευτέρα - Παρασκευή, ώρες 10.00-18.00). Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.