Η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και μίλησε για την συμμετοχή της και τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «MAESTRO» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που μεταδίδεται από το MEGA.

Στην αρχή της εκπομπής η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του MAESTRO αποκάλυψε πώς έμαθε ότι θα συμμετέχει στην σειρά. «Δεν το έμαθα ποτέ επίσημα, απλά μία μέρα το είδα στην τηλεόραση ότι με πήραν. Δεν με είχε πάρει ποτέ κανένας τηλέφωνο να μου πει ότι πήρα το ρόλο. Μίλησα με τον Χριστόφορο και μετά ”πετούσα” από την χαρά μου. Ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον εκτιμώ πολύ».

Για το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα της σειρά όπως έχει γίνει γνωστό είναι πολύ ευχάριστο και φιλικό, με την ηθοποιό να σχολιάζει: «Κάθε βράδυ είμαστε όλοι μαζί σε ένα σπίτι και παίζουμε παιχνίδια ασταμάτητα. Είναι σαν να είμαστε στην κατασκήνωση. Φέτος μάλιστα, μου έκαναν κι έκπληξη στους Παξούς για τα γενέθλιά μου».

«Οι φωτογραφίες μου δεν είναι προκλητικές, έχουν αισθητική», είπε η Κλέλια Ανδριολάτου

Στην συνέχεια ο Κώστας Τσουρός ρώτησε την Κλέλια Ανδριολάτου σχετικά με μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι είχε προκαλέσει αντιδράσεις με την ίδια να λέει: «Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι αυτή η φωτογραφία είναι προκλητική, δεν σκέφτομαι έτσι. Ήταν μία αυθόρμητη φωτογραφία, αυτή είναι η αισθητική μου. Αλλά και να ήταν προκλητικό, πάλι δεν το θεωρώ κακό. Άμα κάποιος δεν του αρέσει αυτό που ανεβάζω, απλά ας μην με ακολουθεί».

Η Κλέλια Ανδριολάτου από μικρή ηλικία, 14 ετών, είχε ασχοληθεί με το χώρο του modeling και μίλησε γι’ αυτό στον Κώστα Τσουρό: «Όσο έκανα modeling δεν υπήρχαν επικριτικά σχόλια. Με ένα τρόπο ήμουν στην αφάνεια. Ήμουν παράλληλα κανονικά στο σχολείο και βιβλία στο αεροδρόμιο. Στους συμμαθητές μου φαινόταν περίεργο, έφερναν τα περιοδικά και ντρεπόμουν πάρα πολύ και το έκρυβα». Ερωτώμενη αν έχει έρθει ποτέ αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις μέσα στο χώρο της μόδας απάντησε ότι δεν της είχε συμβεί, γιατί πάντα είχε ανθρώπους δίπλα της και την προστάτευαν.

Πώς προέκυψε η υποκριτική στην ζωή της;

«Δεν είχα από μικρή το όνειρο να γίνω ηθοποιός ή κάτι τέτοιο, προέκυψε. Στο σχολείο ήμουν σε θεατρικές ομάδες, αλλά δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα γίνω ηθοποιός. Πήγα να κάνω δέκα επεισόδια στην σειρά ”Μπρούσκο” κι έμεινα 3 χρόνια. Έτσι ξεκίνησα να κάνω παράλληλα και σεμινάρια θεάτρου». Για την τεράστια επιτυχία της προβολής της σειράς μέσα από την παγκόσμια πλατφόρμα του Netflix δήλωσε η Κλέλια Ανδριολάτου: «Εμένα μου αρέσει που έκανε η Ελλάδα αυτό το βήμα. Υπάρχει μία ελπίδα να ξεκινήσει κάτι για όλους μας. Υπάρχει μία καλύτερη ”γέφυρα” πια με το εξωτερικό».

Στην σειρά του «Maestro» η ηθοποιός ερωτεύεται ένα μεγαλύτερο άνδρα, η ίδια η Κλέλια όμως δεν γνωρίζει αν στην πραγματική της ζωή θα είχε σχέση με ένα μεγαλύτερο άνδρα. Κατά την διάρκεια της εκπομπής οι ηθοποιοί Γιώργος Μπένος, Τόνια Μαράκη και Αντίνοος Αλμπάνης έκαναν έκπληξη στην Κλέλια Ανδριολάτου και την προκάλεσαν να εξηγήσει ποιος είναι ο λόγος που κάθε Παρασκευή η ηθοποιός ξυπνάει πρωί και μέχρι πού θα έφθανε για να κερδίσει ένα παιχνίδι κανάστα. Με την ίδια να αποκαλύπτει ότι ανυπομονεί να πάει στην λαϊκή που είναι κάτω από το σπίτι της, ώστε να πάρει λουλούδια, που αγαπάει πολύ να φροντίζει, και να αγοράσει φρούτα.