Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του “Χαμογέλα και πάλι” ένα περιστατικό που έζησε πριν λίγες μέρες, σε βόλτα που είχε πάει με τα παιδιά της.

Με αφορμή τις τελευταίες αναλύσεις για την έξαρσης της νεανικής βίας, η παρουσιάστρια του MEGA ανέφερε το άσχημο συμβάν στο οποίο ήταν αυτόπτης μάρτυρας:

"Θα κάτσουμε να συζητήσουμε αν μπορείς να παρκάρεις;"

“Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα, δεν το συζητώ. Μας αγχώνει όλους πάρα πολύ και πρέπει να υπάρχει και έλεγχος. Θυμάστε που σας έλεγα; Ήμασταν στην Κηφισιά. Είχαν πάει τα παιδιά μας πιο ‘κει, εμείς ήμασταν από την άλλη και γίνεται πάρα πολύ έντονος καβγάς, σε πολύ κεντρική πλατεία της Κηφισιάς”.

Στην πορεία, η Σίσσυ Χρηστίδου συνέχισε να περιγράφει:

“Αρχίζουμε να βλέπουμε παιδιά να τρέχουν, φωνάζουν άλλα παιδιά, βλέπουμε παιδιά με αίματα… Καταλαβαίνουμε ότι έχει γίνει κάτι σοβαρό”.

Τέλος, εξέφρασε την ανησυχία της, λέγοντας:

“Ψάχνουμε τα παιδιά μας και ταυτόχρονα παίρνουμε την Αστυνομία. Ήρθε το περιπολικό μετά από 15 λεπτά. Μας ρωτούσαν πού είναι τα παιδιά, τους λέμε “εκεί” και μας λένε, “δεν βρίσκουμε να παρκάρουμε”. Λέμε “τι απάντηση είναι αυτή;” και μας είπαν ότι δεν γίνεται να βγει ο ένας από αυτούς. Πού το καταλαβαίνω για λόγους ασφαλείας, αλλά πως θα γίνει; Παράτα το στη μέση του δρόμου, σου λέμε ότι υπάρχουν παιδιά με αίματα. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε αν μπορείς να παρκάρεις;”.



Δείτε το βίντεο: