Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Οι δύο γυναίκες, που έχουν συνεργαστεί στενά στο τηλεοπτικό παρελθόν τους, έκαναν μία φιλική συζήτηση στον καναπέ και συναντήθηκαν ξανά μπροστά από τις κάμερες έπειτα από ενάμιση χρόνο.

Σημειώνεται πως η τελευταία φορά που η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκαν στο ίδιο πλατό ήταν τον Απρίλιο του 2022, όταν η γνωστή σεφ είχε επισκεφθεί την εκπομπή για να μαγειρέψει.

"Μου έχουν κάνει πρόταση για ριάλιτι"

«Ξαφνικά έμαθα ότι έρχεσαι στο κανάλι μας κι έμεινα παγωτό. Και από ευχαρίστηση είπα: “Θεέ μου, σε ευχαριστώ, καμιά φορά έρχονται και δώρα μόνα τους”. Ξέρεις πόσο σ’ αγαπώ σαν άνθρωπο και σε εκτιμώ σαν μια μαγείρισσα καρδιάς» της είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega.

«Μου έχουν κάνει πρόταση για να συμμετέχω σε ριάλιτι. Ήταν, όμως, τότε μία περίοδος τρέλας, πηγαινοερχόμουν στην Αμερική. Παρ’ όλα αυτά, δεν ξέρω αν θα έμπαινα» παραδέχτηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο ξεκίνημα της συνέντευξης.

«Δεν είναι κάτι που μ’ ενδιαφέρει, εμένα μ’ ενδιαφέρει ό,τι έχει να κάνει με μαγειρική. Δεν είναι ο ρόλος μου να είμαι κριτής, αλλά να είμαι στην κουζίνα, να προτείνω νόστιμες συνταγές. Έτσι νιώθω εγώ καλά» σημείωσε η γνωστή σεφ.

Τι είπε για την "Γη της Ελιάς"

Ποια ήταν η πρώτη αντίδρασή της, όταν της έγινε η πρόταση να κάνει το δικό της guest στη «Γη της Ελιάς»; Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απάντησε:

«Όταν μου το πρότειναν, τους λέω: “Και τι θα κάνω εγώ εκεί;”. Μου λένε: “Την Αργυρώ”! Τι πιο εύκολο λοιπόν για μένα; Αν και δυσκολεύομαι στο να αποστηθίζω κείμενο. Με αντιμετώπισαν πάρα πολύ ωραία, εξαιρετική εμπειρία».

Δείτε το βίντεο: