Η αντίστροφη μέτρηση για το Survivor 2024 φαίνεται ότι ξεκινά, καθώς ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και η ομάδα του αρχίζουν τα κάστινγκ. Το πρωί της Τρίτης, επίδοξοι Μαχητές πέρασαν την πόρτα των γραφείων και έκαναν κάποιες κουβέντες με τα στελέχη.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Fay’s Time και ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, τα κάστινγκ για τους Μαχητές θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες. Έπειτα θα πάρει σειρά η επιλογή των Διάσημων για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2024.

Αν και ακόμη δεν έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις για το αν θα υπάρχουν all star celebrities, ο Ιλιτζαλί σίγουρα θα ήθελε συγκεκριμένα ονόματα.

Στάθης Σχίζας, Γιώργος Αγγελόπουλος, Τζέιμς Καφετζής και Κατερίνα Δαλάκα, είναι τα πρόσωπα που είναι στη σκέψη των ιθυνόντων και της παραγωγής. Η Κατερίνα και ο Στάθης, μάλιστα, μπορεί να συμμετείχαν στο «Survivor All Star» άλλα το όνειρο έμεινε μισό. Η πρώτη αποβλήθηκε, ενώ ο δεύτερος έφυγε οικειοθελώς. Έτσι, μπορεί να το τολμήσουν ξανά ειδικά από τη στιγμή που τα χρήματα είναι πολλά. Βεβαίως να σημειωθεί ότι ο Στάθης, σε πρόσφατη συνέντευξη, δεν άφησε κανένα περιθώριο για να πει το «ναι».

Ο Ντάνος πάντα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων, όμως ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επέστρεφε στον Άγιο Δομίνικο ως παίκτης. Ειδικά τώρα που θα γίνει πατέρας! Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η παραγωγή θα προσανατολιστεί σε νέα πρόσωπα!