Το «I’ m a celebrity get me out of here» κάνει πρεμιέρα αύριο, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στις 22.20 στον ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Λιανός μαζί με την Καλομοίρα υποδέχονται τους δεκατέσσερις celebrities που αναχώρησαν από την Ελλάδα για να ζήσουν την περιπέτεια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στο Άγιο Δομίνικο!

Οι δεκατέσσερις συμμετέχοντες, που προέρχονται από διάφορους χώρους της κοινωνικής ζωής και βρίσκονται ήδη στη ζούγκλα του νησιού, θα μοιραστούν σε δύο ομάδες των επτά ατόμων. Μια δοκιμασία θα κρίνει ποιοι θα μείνουν τις πρώτες μέρες στο camp των ανέσεων και ποιοι στο… βασικό camp!

Η έλλειψη φαγητού δεν περιλαμβάνεται στις «κακουχίες» του παιχνιδιού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η διαμονή των celebrities θα είναι εύκολη… Τριών ειδών προκλήσεις τούς περιμένουν: δοκιμασίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, ψυχαγωγικά παιχνίδια και κουίζ, καθώς και αγωνίσματα με τη «φιλική» συμμετοχή των ζώων της ζούγκλας!

Κάθε εβδομάδα μέσα από τη διαδικασία των αγωνισμάτων θα αποχωρεί ένας παίκτης, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα της οικειοθελούς αποχώρησης, όταν κάποιος νιώσει πως χόρτασε περιπέτεια!

Το «I’m a celebrity get me out of here» έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς από τις δοκιμασίες που θα περνούν οι αγαπημένοι μας celebrities, κάποιες θα αφορούν τη βελτίωση της διαβίωσής τους στο παιχνίδι και κάποιες άλλες θα λειτουργούν σαν «κουμπαράς», όπου θα συγκεντρώνεται ένα ποσό για να διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό!

Τελευταία προσθήκη στο καστ εκείνη του Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος αναχώρησε ήδη για τον Άγιο Δομίνικο. «Έπεσε η υπογραφή με την Acun Medya, φεύγω. Σήμερα σηκώθηκα και έκλαψα, δεν ξέρω, με έπιασε λίγος φόβος. Φοβάμαι τα πάντα. Θα τα καταφέρω, ρε παιδί μου, πιστεύω, τι να πω. Δεν έχω κάνει κάμπινγκ, δεν έχω κοιμηθεί χωρίς μαξιλάρι, δεν έχω κοιμηθεί έξω, μία φορά πήγα να το κάνω στις Μαλδίβες, είδα κάτι ζουζούνια και είπα “πήγαινε μέσα”» δήλωσε ο κομμωτής. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ανάμεσα σε αυτούς που συμφώνησαν να παίρνουν περισσότερα από 5.000 ευρώ την εβδομάδα προκειμένου να δεχτούν να συμμετάσχουν στο ριάλιτι.