Τη βραδιά των αυτοδιοικητικών εκλογών θα καλύψουν με ενημερωτικές εκπομπές, ως είθισται, οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Διαβάστε εδώ: Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Τι ώρα θα βγουν τα αποτελέσματα

Στο Mega στις 18.00 η Ράνια Τζίμα, ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεκινούν τον εκλογικό μαραθώνιο, μαζί με την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα και το τεχνικό επιτελείο του σταθμού. Με τον γενικό διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Σταμάτη Μαλέλη, στον συντονισμό, παρακολουθούν την εκλογική διαδικασία λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Μετά τις 19.00 παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών με τη χρήση των πρωτοποριακών γραφικών και τις τρισδιάστατες αναλύσεις του Mega. Από συνδέσεις με τους δήμους και τις Περιφέρειες όλης της χώρας, οι δημοσιογράφοι του σταθμού καταγράφουν τον παλμό της ημέρας και σκιαγραφούν την εικόνα της εκλογικής διαδικασίας.

Στον ΑΝΤ-1 από τις 18.30 έως τις 19.50 θα έχει διευρυμένο δελτίο ειδήσεων με τη Ρίτσα Μπιζόγλη στην παρουσίαση, ενώ η εκλογική βραδιά θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση της Φόρμουλα 1 στις 22.00 με κεντρικό συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μαζί του θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, η Μαρία Αναστασοπούλου και η Φαίη Μαυραγάνη.

Στις 17.45 ξεκινά στον Σκάι εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα και όλη την ομάδα σχολιαστών και δημοσιογράφων του καναλιού, αλλά και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pulse RC, Γιώργο Αράπογλου.

Ο Αντώνης Σρόιτερ θα είναι συντονιστής στην εκλογική βραδιά του Alpha, που θα ξεκινήσει στις 18.00. Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο θα βρίσκονται στο πλευρό του ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Νίκος Μάνεσης, η Λώρα Ιωάννου και ο πολιτικός αναλυτής Γιάννης Κωνσταντινίδης. Στις 18.00 θα ξεκινήσει η εκλογική βραδιά στο Open με την Εύα Αντωνοπούλου, την Έλλη Στάη, τον Δημήτρη Καμπουράκη, τον Παναγιώτη Στάθη και τον επικεφαλής της MRB, Δημήτρη Μαύρο.

Η εκλογική βραδιά αρχίζει στο ΕRT News στις 17.30 με παράλληλη μετάδοση από την ΕΡΤ1 από τις 18.00. Στο στούντιο ο Γιώργος Κουβαράς, ο Απόστολος Μαγγηριάδης και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου με καλεσμένους πολιτικούς, αναλυτές, δημοσιογράφους και καλλιτέχνες θα σχολιάζουν, έως αργά το βράδυ, τα αποτελέσματα.