Η χθεσινή πρεμιέρα της μεγάλης παραγωγής του MEGA το «Ναυάγιο» κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης και έγινε πρώτο trend στο Twitter (X) αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η τηλεθέαση

Το «Ναυάγιο» επικράτησε του ανταγωνισμού και ανέβηκε στην πρώτη θέση με ποσοστό 19,1% στο σύνολο του κοινού και την κάλυψη να καταγράφεται στους 2.234.000 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Την κορυφή κατέκτησε και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17,2%.

Σε επιμέρους κοινά η σειρά ξεπέρασε το 24%, με την τηλεθέαση να φτάνει μέχρι και το 26,3%.

Με την κινηματογραφική αισθητική που υπογράφει ο Γιάννης Χαριτίδης και τις εξαιρετικές ερμηνείες από το πλούσιο καστ, αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και με τον Γιώργο Κόκουβα να υπογράφει το καθηλωτικό σενάριο, «Το Ναυάγιο» ενθουσίασε και τους χρήστες των social media, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να γράφουν διθυραμβικά σχόλια για την πλοκή, την αισθητική και την υποκριτική δεινότητα των ηθοποιών καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του διπλού επεισοδίου.

Στο Twitter

Στο Twitter (X) το #Navagio έγινε πρώτο trend, από την έναρξη του επεισοδίου και παρέμεινε στην πρώτη θέση και για αρκετές ώρες μετά το τέλος του.

Συνολικά η απήχηση της σειράς στα social media ξεπέρασε τους 2,5 εκατομμύρια χρήστες.

Απόψε στις 22:50 έρχεται στο MEGA το τρίτο συγκλονιστικό επεισόδιο της δραματικής σειράς «Το Ναυάγιο».