Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Fame Story» έχει ξεκινήσει, μια και θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες το Σάββατο μέσα από τη συχνότητα του Star.

Fame Story: Ποιοι θα απαρτίζουν την Ακαδημία

Διευθύντρια της Aκαδημίας θα είναι η Ηρώ, η οποία θα αναθέτει τα τραγούδια στους διαγωνιζόμενους και θα κάνει την αξιολόγησή τους στις live εμφανίσεις τους. Καθηγητής χορού και χορογράφος θα είναι ο Χάρης Κούσιος, ο οποίος θα τους διδάξει κινησιολογία. Υπεύθυνος τμήματος φωνητικής θα είναι ο Άλεξ Παναγή, ο οποίος θα μάθει στους εκπαιδευόμενους πώς να τοποθετούν τη φωνή τους, όμως θα υπάρξουν και δύο vocal coaches, ο Νικόλας Ραπτάκης και η Στεφανία Ρίζου.

Επίσης, θα δούμε και τον Νίνο. Πρόταση για το «Fame Story» δέχτηκε και η Άννα Δρούζα, για να αναλάβει τον ρόλο του coach ψυχολογίας των παικτών.

Fame Story: Γκεστ οι παλιοί παίκτες


Γκεστ εμφανίσεις θα κάνουν και οι παλιοί παίκτες του «Fame Story», για να συζητάνε με τους νέους τις εμπειρίες που είχαν αποκομίσει από τη συμμετοχή τους. Από τα πρώτα πρόσωπα που θα δούμε είναι η Μάρω Λύτρα, ο Θάνος Πετρέλης και η Άσπα Τσίνα.

Στην παρουσίαση θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης και στην κριτική επιτροπή οι Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Light και ο γενικός διευθυντής της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος.