Περισσότερες από 2,1 εκατ. θεάσεις έχει καταγράψει στο ERTFLIX, σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων, η νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία», απογειώνοντας την επισκεψιμότητα και της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ.

Ο αριθμός αυτός είναι πρωτοφανής για το ERTFLIX, καθώς ουδέποτε στα τρία χρόνια λειτουργίας του έχει σημειωθεί ανάλογη επισκεψιμότητα σε καθημερινή σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ.

Είναι ενδεικτικό ότι, μεσοσταθμικά, κάθε επεισόδιο της «Παραλίας», από τα δεκαπέντε που έχουν ήδη μεταδοθεί, το παρακολούθησαν οn demand στο ΕRTFLIX περισσότεροι από 130.000 τηλεθεατές, εκτινάσσοντας κατά 26% την καθημερινή επισκεψιμότητα της πλατφόρμας της ΕΡΤ.

Εντυπωσιακό είναι, επίσης, ότι η πλειονότητα των θεατών που προτιμούν να βλέπουν την «Παραλία» στο ERTFLIX δεν την παρακολουθούν από την τηλεόρασή τους, αλλά μέσω υπολογιστών ή ακόμη και κινητών τηλεφώνων! Σημειώνεται, τέλος, ότι ανάλογη επιτυχία σημειώνει στο ERTFLIX και η διεθνώς βραβευμένη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», καθώς, αν κι έχουν ανέβει μόλις τέσσερα επεισόδια, έχουν ήδη ξεπεράσει τις 450.000 θεάσεις.