Από τα στούντιο της ενηµέρωσης του Mega θα βγαίνει η νέα εκποµπή του καναλιού µε τον Κώστα Τσουρό στο τιµόνι, που θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο, «Ακόμη δεν είδες τίποτα».

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την πρόθεση του καναλιού να επενδύσει εµπράκτως στο infotainment περιεχόµενο µέσω του συγκεκριµένου concept και, ως εκ τούτου, δηµιουργείται ο αντίστοιχος µηχανισµός.

Στο πλαίσιο αυτό, το δηµοσιογραφικό δυναµικό του ενηµερωτικού τοµέα θα βρίσκεται επί ποδός, προκειµένου να καλύπτονται οι ανάγκες της ενηµερωτικής ζώνης της εκποµπής, ανάλογα µε την επικαιρότητα που προκύπτει.

Φυσικά, η ψυχαγωγία και το ρεπορτάζ θα έχουν τον δικό τους, ξεχωριστό ρόλο στην εκποµπή, µε τον τηλεθεατή να έχει στην οθόνη του ένα πλήρες σαββατοκυριακάτικο µαγκαζίνο.

Υπενθυµίζεται πως µαζί µε τον έµπειρο δηµοσιογράφο θα βρίσκεται η Νόνη ∆ούνια, καθώς και µια δυνατή οµάδα συνεργατών. Ο λόγος για τους Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ∆έσποινα Τσώκου και Πάνο Κατσαρίδη.

Η πρεµιέρα του «Ακόµη δεν είδες τίποτα» είναι προγραµµατισµένη για το επόµενο Σάββατο, 23 Σεπτεµβρίου, στη 1.40 το µεσηµέρι.

Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 16/9/2023