Ο αντικαταστάτης του Mάρκου Σεφερλή στην παρουσίαση του καθημερινού οικογενειακού τηλεπαιχνιδιού «5Χ5» έχει ανακοινωθεί πως θα είναι ο Θάνος Κιούσης, ο ηθοποιός πίσω από την καλλιτεχνική περσόνα του Τόνι Σφήνου. Ο ίδιος έβγαλε την περούκα και τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου με τα οποία έχει συνδεθεί τόσο στενά κι έχει γίνει αναγνωρίσιμος ο χαρακτήρας του Τόνι Σφήνου τόσα χρόνια και ανέκτησε το κανονικό του όνομα, για τις ανάγκες του νέου του τηλεοπτικού πρότζεκτ.

Στο πρώτο τρέιλερ της εκπομπής εμφανίζεται μόνος και υπενθυμίζει στο τηλεοπτικό κοινό το «ραντεβού» τους για τον Σεπτέμβριο. «Ξεκουράσου, κάνε τα μπανάκια σου, χαλάρωσε και από Σεπτέμβριο ο Θάνος Κιούσης σε περιμένει να παίξετε μπαλίτσα!» έγραφε η λεζάντα του βίντεο.

Ο Θάνος Κιούσης γεννήθηκε το 1978, μεγάλωσε στον Άγιο Ελευθέριο, ενώ αργότερα σπούδασε θέατρο στο Βέλγιο και χορό στη σχολή της Ραλλούς Μάνου. Προτού υιοθετήσει την περσόνα του Τόνι Σφήνου, είχε φτιάξει την ομάδα θεάτρου δρόμου «Τσίρκο Ρεντίκολο» και την μπάντα «ΣΑΛΑΤΑ» (Σαλταρισμένα Άγνωστης Ταυτότητας Ατομάκια).