Βest seller μυθιστορήματα, σε πολυτελή, πολυσέλιδη έκδοση για να επιλέξετε, αυτό το Σάββατο 05.08 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά

 

1600_640_02

 

Επιλέξτε ανάμεσα στα best seller συναρπαστικά μυθιστορήματα της ξένης λογοτεχνίας που σας προσφέρουν αυτό το Σάββατο 05.08 τα Παραπολιτικά και απολαύστε μοναδικές ιστορίες που θα σας κρατήσουν ονειρεμένη συντροφιά στις καλοκαιρινές σας διακοπές!

  • «Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ» / RAPHAELLE GIORDANO

Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο είναι λιοντάρι. Και τα λιοντάρια δεν κοκκινίζουν από ντροπή, ούτε έχουν λεπτότητες. Απόλυτα βέβαια για το δίκιο τους, επιβάλλουν τις απόψεις τους χωρίς να συνειδητοποιούν τον εγωκεντρισμό τους και την υπερβολική τάση τους για εξουσία. Αυτά τα λιοντάρια τα συναντάμε κάθε μέρα: εξοργισμένοι οδηγοί, υποτιμητικοί σύζυγοι, διευθυντές τυφλωμένοι από την εξουσία τους, αδιάλλακτες μητέρες που ξέρουν καλύτερα ποιο  είναι το καλό των παιδιών τους... Όλα αυτά που η Ρομάν αποκαλεί «τοξικότητα».

Τριαντάχρονη γυναίκα γεμάτη πάθος και αφοσίωση, η Ρομάν μαθαίνει στα κακοαναθρεμμένα αιλουροειδή πώς να γίνουν πιο ανθρώπινα. Δημιούργησε μια εταιρεία που παρέχει ένα πρόγραμμα μοναδικό στο είδος του, μια ολοκληρωμένη αναθεώρηση της νοοτροπίας και των στάσεων ζωής. Κάποιοι από τους νέους συμμετέχοντες του προγράμματος είναι πολύ ενδιαφέροντες. Ειδικά ένας, ο Μαξιμιλιάν Βογκ, διάσημος επιχειρηματίας, διευθύνων σύμβουλος μιας μεγάλης εταιρείας καλλυντικών, πολύ χαρισματικός, αλλά αρχετυπικό δείγμα τρομακτικής τοξικότητας! Θα τα καταφέρει η Ρομάν να τον βοηθήσει να εξελιχθεί, έτσι ώστε να μπορεί να εκφράζει δια-φορετικά την εσωτερική του δύναμη, με μεγαλύτερη ορθότητα και σεβασμό προς τους άλλους; Ένα πάντως είναι σίγουρο: ο Μαξιμι-λιάν δεν θα της κάνει τη ζωή εύκολη.

Το απολαυστικό και συγκινητικό ταξίδι μιας ομάδας ανθρώπων από την τοξικότητα και τον εγωκεντρισμό προς τη συναισθηματική και την ψυχική ωριμότητα, με την ευαίσθητη και γλαφυρή πένα της Ραφαέλ Τζορντανό.

  • «ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ» / PARRY AMBROSE

Εδιμβούργο 1847. Ο Γουίλ Ρέιβεν είναι φοιτητής Ιατρικής, μαθητευόμενος του πρωτοπόρου και διάσημου δόκτορος Σίμσον. Η Σάρα Φίσερ, η υπηρέτρια του Σίμσον, διαθέτει την ίδια ευφυΐα με τον Ρέιβεν αλλά κανένα από τα προνόμιά του.

Όταν ανεξήγητοι φόνοι και φρικτά παραμορφωμένα πτώματα αναστατώνουν την Ολντ Τάουν, ο Ρέιβεν και η Φίσερ θα βρεθούν βυθισμένοι στις σκοτεινές σκιές του υποκόσμου του Εδιμβούργου. Και, για να καταφέρουν να βγουν ζωντανοί, θα πρέπει να συνεργαστούν ώστε να ανακαλύψουν ποιος βρίσκεται πίσω από αυτούς τους αποτρόπαιους θανάτους.

«Ένα εκπληκτικό ντεμπούτο.

Το σκοτεινό και επικίνδυνο παρελθόν ζωντανεύει με τρόπο που καθηλώνει τον αναγνώστη».

MARK BILLINGHAM

«Μια καταιγιστική ιστορία φόνων στο παρασκήνιο ιατρικών πειραμάτων στο Εδιμβούργο του 19ου αιώνα».

IAN RANKIN

«Ό,τι θα μπορούσατε να ζητήσετε από ένα ιστορικό αστυνομικό μυθιστόρημα γεμάτο σασπένς και αγωνία».

STUART MacBRIDE

«Ένα εξαιρετικό ιστορικό θρίλερ».

DAILY TELEGRAPH

  • Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ» / GIARDINELLI MEMPO

Με φόντο μια Αργεντινή όπου κυριαρχούν η σήψη και η διαφθορά, ένα ζευγάρι παράνομων εραστών ασφυκτιά στο αυστηρό πλαίσιο της επαρχιακής κοινωνίας όπου ζει. Οι δύο μεσήλικες, «αξιοσέβαστοι» πολίτες της άσημης κωμόπολής τους υπερβαίνουν κάθε ηθική αναστολή και φτάνουν στην απόλυτη αχρειότητα διαπράττοντας μια σειρά αποτρόπαιων εγκλημάτων. Το υπαρξιακό αδιέξοδο μιας ζωής ανεκπλήρωτης συναντά τη βαθιά ηθική κρίση μιας χώρας σε ένα μυθιστόρημα αγωνίας, ανατροπών και σκληρής αλήθειας.

«Λατινοαμερικάνικος ρεαλισμός με άρωμα χολιγουντιανού θρίλερ σε αυτό το βίαιο αλλά παράδοξα γοητευτικό μυθιστόρημα που αφηγείται μια κρίσημέσης ηλικίας με καθηλωτικές πτυχές».

 PUBLISHER’S WEEKLY

  • «100% ΕΥΤΥΧΙΑ» / RAPHAELLE GIORDANO

Το απόλυτο αλφαβητάρι της ευτυχίας για να κατακτήσετε ό,τι ονειρεύεστε.

Αποδοχή, ελευθερία, εμπιστοσύνη, μουσική, φλόγα, χαρά... Λέξεις αγαπημένες,

μικρές «σοφίες» της καθημερινότητας, φράσεις χαρακτηριστικές και αναπόσπαστες της κάθε πολύτιμης στιγμής της ζωής μας.

Ένα αλφαβητάρι-σταθμός στην αναζήτηση της ευτυχίας και μαζί ένα σημειωματάριο, για να φυλάξετε για πάντα σκέψεις, συναισθήματα, αποφάσεις… ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό!

Γυρίστε σελίδα, τολμήστε την αλλαγή και κατακτήστε τα όνειρά σας!

Κερδίστε την ευτυχία 100%!

 

 

  • «ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ» / JOHN GRISHAM

Ένα δικαστικό θρίλερ από τον βιρτουόζο του είδους, ένα συγκλονιστικό βιβλίο που ταράζει τα θεμέλια του νομικού κατεστημένου, κατακτώντας την 1η θέση των μπεστ σέλερ των New York Times από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Στο Σίμπρουκ, μια μικρή πόλη της Φλόριντα, ο νεαρός δικηγόρος Κιθ Ρούσο δολοφονείται αργά τη νύχτα στο γραφείο του. Ο δολοφόνος δεν αφήνει κανένα ίχνος. Κανένα προφανές κίνητρο, κανένας αυτόπτης μάρτυρας. Ωστόσο, η αστυνομία γρήγορα στρέφει τις υποψίες της στον Κουίνσι Μίλερ, έναν νεαρό Αφροαμερικανό και πρώην πελάτη του Ρούσο.

Ο Κουίνσι δικάζεται και καταδικάζεται σε ισόβια. Επί είκοσι δύο χρόνια μαραζώνει στη φυλακή, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος. Όμως κανείς δεν τον ακούει. Δεν έχει δικηγόρο, ούτε κανέναν άλλο να τον βοηθήσει απ’ έξω. Απελπισμένος γράφει ένα γράμμα στη Συνηγορική Διακονία, μια μικρή μη κερδοσκοπική οργάνωση με επικεφαλής τον μαχητικό δικηγόρο και επισκοπικό ιερέα Κάλεν Ποστ.

Η Συνηγορική Διακονία αναλαμβάνει λίγες υποθέσεις αθώωσης κάθε φορά, εκπροσωπώντας πελάτες ξεχασμένους από το σύστημα και επανορθώνοντας δικαστικές πλάνες. Όμως με τον Κουίνσι Μίλερ έχει να αντιμετωπίσει κάτι πολύ περισσότερο. Ο Κιθ Ρούσο έχει δολοφονηθεί από ισχυρούς και ανελέητους εγκληματίες που δεν θέλουν να αθωωθεί ο Κουίνσι Μίλερ. Σκότωσαν έναν δικηγόρο πριν από είκοσι δύο χρόνια, και τώρα δεν θα διστάσουν να σκοτώσουν έναν δεύτερο.

 «Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ» / MEMPO GIARDINELLI

«Ο επαναστάτης με το ποδήλατο», ένα θρυλικό μυθιστόρημα που αφηγείται την πραγματική ιστορία ενός ανθρώπου που δεν επέτρεψε ποτέ να τον καταβάλουν οι αποτυχίες. Ένα μεστό λογοτεχνικό κείμενο, το οποίο εμπνέει την ελπίδα και το όραμα για έναν καλύτερο κόσμο. Ο χαρισματικός Μέμπο Τζαρντινέλι αναβιώνει μια ιστορικά σκοτεινή εποχή της Λατινικής Αμερικής φωτίζοντας σημαντικά πολιτικά γεγονότα με αναπάντεχα γλαφυρό τρόπο, δονκιχωτικό ρομαντισμό, αλλά και χιούμορ που συνεπαίρνουν τον αναγνώστη. Ένα έργο αναφοράς που φέρει τα χαρακτηριστικά στοιχεία ενός κλασικού λατινοαμερικανικού μυθιστορήματος και της παράδοσης του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες. Ένα βιβλίο που καταφέρνει να παραμένει σύγχρονο σχεδόν σαράντα χρόνια μετά την πρώτη του έκδοση και μια μοναδική ιστορία που μας θυμίζει τρυφερά πως «Η επανάσταση πάντα ξαναγεννιέται».

  • «ΝΕΚΡΗ ΣΑΡΚΑ» του STUART MACBRIDE

Ο συγγραφέας του µπεστ σέλερ «Ψυχρός Γρανίτης», ο πολυβραβευµένος Σκοτσέζος Στιούαρτ ΜακΜπράιντ, υπογράφει το τρίτο στη σειρά συναρπαστικό θρίλερ αγωνίας µε πρωταγωνιστή τον ευφυή, επιτυχηµένο και κάπως περιθωριακό επιθεωρητή Λόγκαν ΜακΡέι. Πιο ώριµος από ποτέ, ο ΜακΜπράιντ µας ταξιδεύει και πάλι στην

πόλη του γρανίτη, το Αµπερντίν, εκεί όπου ένας κατά συρροή µανιακός βιαστής αφήνει πίσω του φρικτά κακοποιηµένες νεαρές γυναίκες. Τη στιγµή που η αστυφύλακας Τζάκι Γουάτσον τριγυρίζει στους δρόµους της πόλης παριστάνοντας το δόλωµα για να παγιδεύσει τον αρρωστηµένο φονιά, ο Λόγκαν προσπαθεί να ανακαλύψει σε ποιον ανήκει το κακοποιηµένο σώµα ενός άνδρα που κάποιοι εγκατέλειψαν έξω από τα Επείγοντα Περιστατικά του νοσοκοµείου. Οι έρευνες του Λόγκαν τον οδηγούν στον σκοτεινό κόσµο της πορνογραφίας και των ύποπτων ροζ κυκλωµάτων. Αναζητώντας µε πείσµα και επιµονή τον δράστη, ανακαλύπτει ότι κύριος ύποπτος των βίαιων επιθέσεων είναι το αστέρι της ποδοσφαιρικής οµάδας του Αµπερντίν. Ενώ όµως ο Λόγκαν είναι πεπεισµένος ότι έχει γίνει ένα πολύ σοβαρό λάθος στην πορεία της έρευνάς τους, η Γουάτσον φαίνεται απόλυτα βέβαιη για την ενοχή του νεαρού ποδοσφαιριστή και είναι αποφασισµένη να την αποδείξει.

Ένα βιβλίο που θα καθηλώσει και θα ικανοποιήσει όχι µόνο τους φανατικούς αναγνώστες του ΜακΜπράιντ, αλλά και όλους τους λάτρεις του σύγχρονου νουάρ.

«Ένας μοναδικός στο είδος του συγγραφέας. Κανείς δεν αφηγείται το νουάρ όπως ο ΜακΜπράιντ»

Peter James

«Ιδιαίτεροι, ασυνήθιστοι χαρακτήρες και ένα γνήσιο μαύρο χιούμορ που εκπλήσσει. Ένα βιβλίο που θα σας συναρπάσει»

Reginald Hill

  • «Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ» του GERALD MESSADIΕ

Ένα επικό μυθιστόρημα και μια ανατρεπτική εκδοχή του θρύλου του Φάουστ από τη χαρισματική πένα του Gerald Messadié.

Μια ιστορία απέραντης αγάπης, η οποία ακροβατεί στα όρια της φιλοσοφικής αναζήτησης απαντήσεων για τα αέναα ερωτήματα της ανθρώπινης φύσης.

Μια περιπέτεια που ξεκινά στα μέσα του 18ου αιώνα και συνεχίζεται έως σήμερα. Πρωταγωνιστής της, ο ορμητικός μαθητευόμενος ζωγράφος Ματθαίος, ο οποίος, ενώ απολαμβάνει τις χαρές του πιο μεγάλου έρωτα της ζωής του, στερείται ξαφνικά την αγαπημένη του. Απελπισμένος, απαρηγόρητος και ορμώμενος από την τρέλα της νιότης, ο Ματθαίος παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Καλεί τον Διάβολο και επιτακτικά του ζητά να του επιστρέψει την αγάπη του. Και ενώ η επιθυμία του δεν πραγματοποιείται, ο Άρχοντας του Σκότους τού προσφέρει ένα μεγάλο δώρο. Το χάρισμα να δίνει ζωή σε όποια εικόνα ζωγραφίζει. Ένα ανεκτίμητο δώρο που γίνεται η αφετηρία για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο και στον χρόνο. Από τη Βενετία, την πόλη της πρώτης του αγάπης, έως το Παρίσι, το Λονδίνο, ολόκληρη την Ευρώπη και στη συνέχεια στην αμερικανική ήπειρο, εκεί όπου έχει την ευκαιρία να ζήσει ξανά έναν μεγάλο έρωτα. Κι όμως, κάθε φορά που ο νεαρός Ματθαίος νιώθει πως βρίσκει επιτέλους τη γαλήνη, ο Διάβολος τον παρασύρει σε νέες περιπέτειες. Περιπέτειες που συνθέτουν ένα ατέλειωτο ανεκπλήρωτο ταξίδι, όπου ο μυστικισμός μάχεται ανελέητα τον ερωτισμό και η τρέλα του έρωτα τραντάζει συθέμελα τα βάθη της σοφίας.

Ο Ματθαίος και ο Διάβολος είναι ένα μυθιστόρημα αναζήτησης του έρωτα, αλλά και του ίδιου του εαυτού, ένα μυθιστόρημα πνευματικής ενηλικίωσης. Ο ήρωας, σαν άλλος Φάουστ, αναζητά, μέσα από τους αλλεπάλληλους έρωτες, την απεικόνιση του πραγματικού εαυτού του και των δυνατοτήτων του, αναμετράται με τις δικές του πνευματικές δεξιότητες και έρχεται αναπόφευκτα αντιμέτωπος με τα μεγάλα φιλοσοφικά ερωτήματα που απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν την ανθρωπότητα.

Και μαζί,

To σούπερ περιοδικό Free time με τα Σταυρόλεξα της νέας εποχής!

1600_640_03

 

Αποκτήστε ένα τεύχος του πιο πλούσιου σταυρολεξικού περιοδικού για όλες τις ώρες! Γεμάτο με σύγχρονα, πρωτοποριακά, ψυχαγωγικά αλλά και εκπαιδευτικά σταυρόλεξα, για να ακονίσετε το μυαλό σας και να διασκεδάσετε όλες τις στιγμές της ημέρας! 100 σελίδες για ριλάξ με σταυρόλεξα Σκανδιναβικά και όχι μόνο!