Η ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση και τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 90,1, με την ευκαιρία της τοποθέτησης ακόμα ενός νέου πολυκέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, έστησαν μια γιορτή για την ανακύκλωση.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί πραγματοποίησαν εκπομπές ζωντανά από τη συμβολή των Λεωφόρων Κηφισίας και Αλεξάνδρας.

Από τις 9 το πρωί η Χριστίνα Κοραή και ο Δημήτρης Τάκης υποδέχτηκαν στο στούντιο καλεσμένους από την πολιτική και την Αυτοδιοίκηση. «Ποδαρικό» έκανε ο πρόεδρος της ΤΕΧΑΝ, Απόστολος Μούργος.

Ακολούθησαν (με τη σειρά που βγήκαν) ο Μανώλης Γραφάκος, γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στο υπουργείο Περιβάλλοντος, ο Χρίστος Δήμας, υφυπουργός Πολιτισμού, ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέλιος Πέτσας, βουλευτής της Ν.Δ. (Ανατολική Αττική), ο Γιώργος Πατούλης, περιφερειάρχης Αττικής, και ο Νίκος Αβραμίδης, αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης στον Δήμο Αθηναίων.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν από κοντά τη διαδικασία της σωστής ανακύκλωσης με το σύστημα «Διαλογή στην πηγή», την πιο αποτελεσματική μέθοδο για την προστασία του πλανήτη μας.


Τη σκυτάλη πήραν στις 3 το μεσημέρι τα «Κακά κορίτσια», με τη Μαρία Λεμονιά και την Ελενα Καραμίχαλου. Μαζί τους ήταν (με τη σειρά που βγήκαν) η Τζένη Κατσαρού και η Μαρία Δελατόλα, επαγγελματίες ναυαγοσώστριες από τη Ναυαγοσωστική Ακαδημία, ο Θανάσης Πάτρας, γνωστός παρουσιαστής, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός, ο Τάσος Αρνιακός, μετεωρολόγος, και ο Τόλης Παπαδημητρίου, ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 22/07/2023