Η γνωστή παρουσιάστρια του Mega Σοφία Αλατζά επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με μια φωτογραφία.

Η οικοδέσποινα της αθλητικής εκπομπής «Σούπερ Μπάλα live» διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Με ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται να χαϊδεύει τρυφερά την κοιλιά της, η Σοφία Αλατζά εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι θα γίνει μαμά και περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία στο χώρο του επίπλου Μάνο Χατζάκη.

«Η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου κρύβεται στην κοιλίτσα μου! Ένα πλασματάκι που μεγαλώνει και ανυπομονούμε να το πάρουμε στην αγκαλιά μας... Θα γίνω ΜΑΜΑ! Σε ευχαριστώ, Θεέ μου, που μου δίνεις το πιο πολύτιμο δώρο του κόσμου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Σοφία Αλατζά και ο Μάνος Χατζάκης γνωρίστηκαν εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού από κοινό φίλο και από τις πρώτες κιόλας ημέρες ήταν αχώριστοι. Είναι σε σχέση τα τελευταία 2,5 χρόνια. Και οι δύο ταξιδεύουν συχνά τόσο στη Θεσσαλονίκη, τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας, όσο και στην Κρήτη, απ’ όπου κατάγεται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο επιχειρηματίας.


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 26/07/2023