Οπως είχε γράψει η στήλη ήδη από το προηγούµενο Σάββατο, ο Γιάννης Κολοκυθάς σταµάτησε από την προηγούµενη ∆ευτέρα την πολύ πρωινή ζώνη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Στη θέση του βρίσκεται ο Νίκος Ανδρίτσος γι’ αυτή την εβδοµάδα, ενώ ενδεχοµένως να υπάρξουν και άλλα πρόσωπα που θα κάνουν αναπλήρωση µέχρι τις αρχές Σεπτεµβρίου, οπότε επιστρέφουν οι «Αταίριαστοι» Ντσούνος - Κούτρας.

Σε ό,τι αφορά τον έµπειρο δηµοσιογράφο, ο οποίος κατέληξε στο Open του Ιβάν Σαββίδη, αναλαµβάνει, σύµφωνα µε πληροφορίες, το κοµµάτι της αρχισυνταξίας των δελτίων ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθµού, µε τον επικεφαλής ενηµέρωσης του καναλιού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, να επενδύει ιδιαίτερα στο στίγµα που είχε αφήσει στο κανάλι του Νέου Φαλήρου. Μάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες τις νέες ισορροπίες και τα νέα δεδοµένα στην Παιανία, φαίνεται ότι ο Γιάννης Κολοκυθάς θα είναι ο άµεσος συνεργάτης του στην προσπάθεια για αναδόµηση ουσιαστικά του ενηµερωτικού τοµέα τη νέα σεζόν (µε την Εύα Αντωνοπούλου στο τιµόνι του κεντρικού δελτίου), σε µια συγκατοίκηση και συνεργασία που, αν µη τι άλλο, αναµένεται µε µεγάλο ενδιαφέρον...

Παράλληλα, ο Χρ. Παναγιωτόπουλος παρακολουθεί µε µεγάλη προσοχή τα τεκταινόµενα στο ψυχαγωγικό κοµµάτι µε την εµπλοκή του Νίκου Κοκλώνη, καθώς οι επιλογές σε αυτό το µέτωπο θα επηρεάσουν άµεσα τις επιδόσεις της ενηµέρωσης. Το θέµα είναι ότι, σε αντίθεση µε το απώτερο παρελθόν, αυτή τη φορά δεν έχει έστω και την παραµικρή επιρροή ή ανάµειξη στις σχετικές συζητήσεις.

Δημοσιεύτηκε στο secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 8/7