Ο δημοσιογράφος  Aνδρέας Παπαδόπουλος της εφημερίδας «Αυγή» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου LiveNews.

Σε βίντεο-ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την εκπομπή, λίγο πριν εμφανιστεί ο Α. Πετρόπουλος, περιλαμβανόταν και ρεπορτάζ του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» που αποκάλυπτε ότι το βράδυ των εκλογών υπήρξε άγριο επεισόδιο μεταξύ Δ. Τζανακόπουλου και Π. Ρήγα, του ΣΥΡΙΖΑ. Στο επεισόδιο, σύμφωνα με τον «Ο.Τ.», όχι μόνο υπήρξαν άφθονα... «γαλλικά», αλλά το κλίμα εκτραχύνθηκε καθώς έπεσαν καρέκλες και τραπέζια κατά τη διαφωνία ως προς το τι έφταιξε για την ήττα του κόμματος.

Μόλις ο Νίκος Ευαγγελάτος καλωσόρισε τον Ανδρέα Πετρόπουλο, ο δημοσιογράφος της «Αυγής» διευκρίνισε ότι δεν είναι εκεί για να κάνει «πολιτικό κουτσομπολιό», αλλά για πολιτική συζήτηση.

O έντονος διάλογος:

Νίκος Ευαγγελάτος: Έχω την εντύπωση ότι γι' αυτό σε καλέσαμε. Αλλά αν έχεις τον παραμικρό ενδοιασμό, να μην την κάνουμε. Ανδρέα μου, δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου.

Ανδρέας Πετρόπουλος:
Όχι, όχι.

Νίκος Ευαγγελάτος:
Αν έχεις έρθει για κουτσομπολιό, είσαι σε λάθος εκπομπή. Συγγνώμη, αλλά αυτό που είπες το θεωρώ προσβολή.

Ανδρέας Πετρόπουλος:
Μην το παίρνεις προσωπικά.

Νίκος Ευαγγελάτος:
Δεν το παίρνω προσωπικά. Είναι προσωπική αιχμή, την οποία δεν δέχομαι. Κάνουμε ρεπορτάζ. Θα είναι εδώ η κ. Γεροβασίλη, χθες ήταν ο κ. Παππάς, κι αν αισθάνεσαι ότι θέλουμε να κάνουμε κουτσομπολιό, να σταματήσουμε τώρα τη συζήτηση, Ανδρέα…

Ανδρέας Πετρόπουλος: Το ρεπορτάζ που δείξατε με τις καρέκλες…

Νίκος Ευαγγελάτος: Είναι πρόκληση αυτό που σου λέω. Σηκώνω το γάντι που έριξες και σου το πετάω στα μούτρα!

Ανδρέας Πετρόπουλος: Ώπα, ώπα… Μην εκνευρίζεσαι.

Νίκος Ευαγγελάτος: Το θεωρώ προσβλητικό αυτό που είπες.

Ανδρέας Πετρόπουλος: Να σου εξηγήσω. Το ρεπορτάζ που παίξατε, ότι βριστήκανε, πετάξανε καρέκλες, δεν ισχύει. Αυτό εννοώ, δεν αφορά εσένα.

Ακολούθως, ο Ανδρέας Πετρόπουλος, αφού διέψευσε το ρεπορτάζ του «Οικονομικού Ταχυδρόμου», υποστήριξε ότι όσα είπε περί κουτσομπολιού δεν αφορούσαν την εκπομπή και τον Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.