Αποκτήστε αυτό το Σάββατο 01.07, το σκληρόδετο συλλεκτικό λεύκωμα “ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ – THE BEST OF”, που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με τα Παραπολιτικά και θαυμάστε τις απαράμιλλες ομορφιές της χώρας μας, από μία άλλη οπτική γωνία.

Η Ελλάδα, η χώρα μας, η μητέρα γη που ανέθρεψε ήρωες και θεούς, που ενέπνευσε ένα σωρό διηγήσεις ήδη από την αρχαιότητα, είναι ένας τόπος που ποτέ δεν σταματά να θέλγει με την ανείπωτη ομορφιά του φυσικού της τοπίου, ομορφιά που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τα στολίδια που της χάρισε ο άνθρωπος: Πλάι στα υπέροχα νησιά, τις κρυστάλλινες θάλασσες, τα αγέρωχα βουνά, τους ορμητικούς ποταμούς και τα σπάνια οικοσυστήματα, στέκουν τα ανθρώπινα δημιουργήματα που με τόση αγάπη και σοφία τοποθετήθηκαν το καθένα στην κατάλληλή του θέση. Έτσι, το τοπίο συμπληρώνεται από τις επιβλητικές κατασκευές των κατοίκων, τα γραφικά χωριά, τους παραδοσιακούς οικισμούς, τα θρησκευτικά και αρχαιολογικά μνημεία. Όλα μαζί συνθέτουν το πρόσωπο μιας χώρας εντυπωσιακής, η μοναδικότητα της οποίας γίνεται ακόμη πιο εμφανής όταν την κοιτάζει κανείς από μία άλλη οπτική γωνία...

Σπάνιες αεροφωτογραφίες της Ελλάδας συνθέτουν τον πολυτελή συλλεκτικό τόμο που θα κυκλοφορήσει με τα Παραπολιτικά αυτό το Σάββατο 01.07. Ιδωμένη από ψηλά, η Ελλάδα αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο ως ένας τόπος μαγικός, μυστικιστικός, που καλεί το θεατή να γίνει κοινωνός μοναδικών θαυμάτων της φύσης και του ανθρώπου. 

Ελάτε μαζί μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι πάνω από τη χώρα μας, που, ως άλλη πλανεύτρα, μας παρασύρει για άλλη μια φορά στα σαγηνευτικά μονοπάτια της!

* Όσοι αναγνώστες έχασαν έναν ή περισσότερους τόμους της σειράς, μπορούν να τους παραγγείλουν από τον εφημεριδοπώλη τους ή να καλέσουν στο 211 1091100 (Δευτέρα - Παρασκευή, ώρες 10.00-18.00). Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.