Με παρέμβασή του, ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Γιάννης Κουρτάκης, σχολιάζει τα όσα λαμβάνουν χώρα έως τώρα, λίγο πριν τα exit polls των δεύτερων κατά σειρά εθνικών εκλογών.

Ειδικότερα, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα για την απλή αναλογική, υπογράμμισε ότι ο ίδιος αποτελεί τον ηθικό αυτουργό της Ακροδεξιάς, και ότι «Δημοκρατία θα πληρώσει ακριβά την παλαβομάρα του».

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι:
«Όπως φαίνεται η Δημοκρατία θα πληρώσει ακριβά την παλαβομάρα του @atsipras με την απλή αναλογική. Και αυτό γιατί αν είχε προκύψει κυβέρνηση τον Μάιο, θα είχαμε αποφύγει τα χειρότερα. Κρίμα ένας ηγέτης να αποχωρεί μ αυτόν τον τρόπο #εκλογες».



Σε νέο του σχόλιο, τονίζει ότι
: «Να είσαι ο ηγέτης - ''αποκάλυψη'' της Αριστεράς και παράλληλα ο ηθικός αυτουργός της εισόδου στη Βουλή της Ακροδεξιάς πρέπει να έχεις ταλέντο. Το θεμα είναι γιατί μια ώριμη «Δημοκρατία» να πληρώνει έναν τέτοιο πολιτικό ερασιτέχνη. Αναφέρομαι στον @tsipras».



Ακόμη, προβλέπει ότι μετά την επισημοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος ο Αλέξης Τσίπρας θα παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.