Οι τσακωμοί του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο «Survivor All Star» δεν έχουν τέλος. Οι δύο παίκτες καταλήγουν να διαφωνούν συνεχώς.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, τσακώθηκαν για τη φιλία που έχει αναπτύξει ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τους Μπλε και συγκεκριμένα, με τον Νίκο Μπάρτζη.

Λίγο πριν την έναρξη του αποψινού αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες πώς νιώθουν τώρα που κοντεύουν προς το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης. Φτάνοντας η σειρά του Κωνσταντίνου Βασάλου για να απαντήσει, ο παίκτης αναφέρθηκε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ προσπάθησε να σπάσει τον πάγο ανάμεσά τους.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε μια φάση περίεργη σαν ομάδα. Να δώσω κι ένα φιλί στη Μαριαλένα, να δώσω και στον Σάκη. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, εγώ με τη Μαριαλένα ντάξει, αυτό που έχει γίνει με εμένα και τη Μαριαλένα είναι σίριαλ για να παίξει μόνο του στην τηλεόραση. Βγάλε το Survivor και παίξε εμένα και τη Μαριαλένα. Πόσες φορές έχουμε τσακωθεί και για ποιον λόγο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Άκοπο, χωρίς μοντάζ, βγάλτε το έτσι», είπε χιουμοριστικά.

«Όπως και να 'χει, μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτό. Κι η αντιπαράθεση και τα νεύρα. Κοντεύουμε στο τέλος, όλοι θέλουμε να μείνουμε, δεν θέλουμε να ψηφιστούμε, οπότε ο καθένας έχει ένα σκεπτικό, μια λογική, τη βάζει στο τραπέζι, έρχεται σε αντιπαράθεση, τσακώνεται κλπ», συμπλήρωσε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Τέλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσπάθησε να ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του, προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία, για την οποία κι αγωνίζονται σήμερα. «Δεν χρειάζεται να στενοχωριόμαστε παιδιά. Απολαύστε το παιχνίδι. Αυτό είναι. Θα ψηφιστούμε, θα τσακωθούμε, θα νευριάσουμε, οκ, προχωράμε. Σήμερα είναι μια ωραία μέρα, ηλιόλουστη, έχουμε έρθει εδώ πέρα να κερδίσουμε την ασυλία. Ε, Μαριαλένα;», είπε κλείνοντας.