Στο νέο επεισόδιο της «Γη της Ελιάς» η Εύα βρίσκεται στο όριο νευρικού κλονισμού και ο Χρήστος, για πρώτη φορά, δείχνει να κουράζεται με αυτή την κατάσταση. Η Ισμήνη μιλάει στον Κωνσταντίνο για την επένδυση που έκανε και η αντίδρασή του δεν είναι τόσο θετική. Η Αντωνία και η Αλκμήνη καβγαδίζουν.

Η Βασιλική ζητάει από την Αρετή να μην κάνει υποδείξεις σχετικά με την ανατροφή του μωρού. O Πότης γνωρίζει την κοπέλα που θα υποδυθεί τη σύντροφό του και λίγο αργότερα τη συστήνει στην Άννα. Ο Αποστόλης έχει τάση λιποθυμίας και η Αφροδίτη, η νέα αγροτική γιατρός, σπεύδει στο ελαιοτριβείο.

Η Εύα αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση για δουλειά στο Ντουμπάι. Η Μυρτάλη, τρομοκρατημένη, αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι ο Αλέξης ζηλεύει πολύ και θέλει να κάνει κακό στη Θεοδώρα.



Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου Σενάριο: Βάνα Δημητρίου Πρωταγωνιστούν: Με τον Νίκο Γαλανό, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, Αγγελική, η μικρή Κλειώ. Και οι: Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου. Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης.Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου.Guest star, Μάρω Κοντού Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023