Για τις αρχές Μαΐου προγραµµατίζεται η έναρξη της εκποµπής της Ντόρας Κουτροκόη στο Action24, που θα έχει χαρακτήρα προδελτίου και θα παίζει κάθε απόγευµα, 6 µε 7, στη συχνότητα του καναλιού των Μπάκου, Καϋµενάκη και Εξάρχου.

Φιλόδοξος στόχος της εκποµπής είναι να παρέχει ένα αξιοπρεπές lead-in στο κεντρικό δελτίο του σταθµού και να αναδεικνύει ζητήµατα που άπτονται τόσο της προεκλογικής όσο και της κοινωνικής επικαιρότητας, σε µια ζώνη που θεωρείται ιδιαίτερα σηµαντική, πολλώ δε µάλλον για έναν τηλεοπτικό πόλο µε ενηµερωτικό πρόσηµο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Γιάννης Σαραντάκος και οι υπόλοιποι επιτελείς του περιφερειακού σταθµού επενδύουν ιδιαίτερα σε αυτό το κοµµάτι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, δεδοµένης της προεκλογικής εκστρατείας, θα δοθεί εκτός των άλλων έµφαση και στην παρουσία πολιτικών προσώπων στο στούντιο, είτε κατά µόνας είτε σε επίπεδο αντιπαράθεσης. Αξίζει να σηµειωθεί ότι η εκποµπή ήταν προγραµµατισµένο να ξεκινήσει αµέσως µετά τον περασµένο Ιανουάριο, ωστόσο οι σχετικές διαδικασίες πήραν αναβολή εξαιτίας µιας περιπέτειας µε την υγεία της Ντόρας Κουτροκόη, η οποία παρουσίασε αναπάντεχες επιπλοκές κατόπιν µιας επέµβασης ρουτίνας στις φωνητικές χορδές.

Πλέον, όµως, το νερό έχει µπει στ’ αυλάκι, ενώ, εκτός από την καθηµερινή εκποµπή, την ευθύνη της οποίας θα έχει η έµπειρη δηµοσιογράφος, µε πολλές ώρες «αέρα» στο ενεργητικό της, στο Action24 θα ήθελαν να υπάρχει ανάλογη εκποµπή και τα Σαββατοκύριακα, ώστε να έχει φουλ ενηµερωτικό πρόγραµµα και τις επτά ηµέρες της εβδοµάδας.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 22/4/2023.