Το αστείο ατύχημα που είχε λίγο πριν από την Ανάσταση αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ελένη».

Ειδικότερα, αποκάλυψε πως επειδή δεν είχε κάπου να πάει το βράδυ της Ανάστασης, τον κάλεσε γείτονάς του να γιορτάσουν μαζί.

Αποδεχόμενος, λοιπόν, την πρόσκλησή του, βγήκε στην αγορά της Νέας Σμύρνης προκειμένου να του πάρει ένα δώρο, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε.

«Πηγαίνοντας ωραίος, άρχισαν να με χαιρετάνε. Κάποια στιγμή, επειδή εγώ έχω μια συστολή, λέω, “ρε παιδί μου, 16-17 χρόνια είμαι στον χώρο, γιατί να μην το χαρώ; Πάντα κοιτάω κάτω, φοβάμαι κιόλας, επειδή μερικές φορές με χαιρετάνε, λέω “Γεια σας” και τελικά χαιρετάνε τον πίσω και ”την άκουσα”. “Είμαι ο Ουγγαρέζος”, λέω, “Καλή Ανάσταση!”.

Πήγαινα την Ελευθερίου Βενιζέλου, χαιρετούσα, παιδιά, και ”τρώω μια σαβούρδα” μέσα στο κέντρο της Νέας Σμύρνης. Διάστρεμμα, ”διαλύθηκα”, καθόμουν σε εμβρυακή στάση, ερχόντουσαν από πάνω… λένε “Κύριε, πονάτε;” λέω “Ναι” και μου λένε “Α, ο Ουγγαρέζος”», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Όπως ήταν φυσικό, οι συνεργάτες του άρχισαν να γελούν και παράλληλα ξεκίνησαν τα πειράγματα περί ματιού.