Η Μάγδα Τσέγκου παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απώλεια του ανιψιού της το καλοκαίρι του 2021, αλλά και στον τρόπο διαχείρισης του πένθους.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και εξήγησε πόσο άλλαξε η ζωή της από τον θάνατο του ανιψιού της και μετά.

«Ο Άγγελος έφυγε "ξαφνικά" από ένα τροχαίο στις 24 Ιουλίου 2021 στη 1 το μεσημέρι, όταν ήταν 14 ετών. Από τότε, η ζωή όλων μας είναι τελείως διαφορετική. Έχουν έρθει τα πάνω-κάτω, τίποτα δεν είναι όπως πριν. Για να είμαι εδώ σήμερα, μίλησα με τη δίδυμη αδερφή του πρώτα, τη Μελίνα. Εκείνη ήταν που μου είπε "θεία, να πας, γιατί είναι πολλοί άνθρωποι που περνάνε αυτό που περνάμε εμείς". Αν μου έλεγε όχι, δεν θα ερχόμουν», ανέφερε αρχικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ενημερώθηκε για το δυσάρεστο συμβάν, ενώ βρισκόταν σε διακοπές. Μόλις έμαθε τι συνέβη, δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Το βίωσα πολύ σκληρά. Ήμουν για διακοπές στην Ελαφόνησο και με πήρε τηλέφωνο η καλύτερη φίλη της μαμάς μου. Μου λέει "έχει συμβεί κάτι, πρέπει να έρθεις επειγόντως στην Πρέβεζα, σκοτώθηκε ο Άγγελος". Είναι σοκαριστική αυτή η στιγμή, το κεφάλι σου δεν το χωράει. Πήγα σπίτι, μάζεψα τα πράγματά μου και ό,τι μαύρα ρούχα είχα, πήγα στην Πρέβεζα και γύρισα από εκεί τον χειμώνα», εξήγησε.

Όσο για το πένθος, σημείωσε πως κατάφερε να το διαχειριστεί.

Ωστόσο, ανέφερε πως για μήνες μετά τον χαμό του ανιψιού της, δεν ήθελε να ακούει τον παραμικρό θόρυβο.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που το λέω αυτό. Δεν ξέρω πώς το κάνω τόσο εύκολα. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν μας το μαθαίνει κανείς. Και τώρα με τα Τέμπη, όταν είδα αυτό το τρένο, αυτή την άμορφη μάζα, σκέφτηκα ότι έτσι είναι κι η ψυχή των ανθρώπων. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιμηθείς, να κάνεις ένα μπάνιο, να φας και απλά να υπάρχεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ το μόνο που ήθελα είναι να καθίσω κάτω σε εμβρυακή στάση στο πάτωμα με την ησυχία μου. Δεν ήθελα τίποτα. Δεν ήθελα να ακούσω κανέναν θόρυβο. Έκανα πάρα πολλούς μήνες να ακούσω μουσική», συμπλήρωσε κλείνοντας.