Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega, Δανάη Μπάρκα, βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και έδωσε απαντήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον, αποφεύγοντας ωστόσο -στην παρούσα χρονική στιγμή- να μπει σε λεπτομέρειες.

«Πες μου τι θα κάνεις του χρόνου, σε παρακαλώ πολύ» είπε στο τέλος της συνέντευξης η Ναταλία Γερμανού, ρωτώντας στη συνέχεια τη Δανάη εάν θα παραμείνει στο Mega, κι εκείνη απάντησε καταφατικά. Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού ανέφερε το σενάριο να μετακομίσει η Δανάη το Σαββατοκύριακο και μάλιστα απέναντι από το «Καλύτερα δε γίνεται». Η πρωινή παρουσιάστρια του Mega απάντησε: «Εγώ απέναντι από εσένα; Φωτιά να πέσει να με κάψει».

Με χαμόγελο

Η Ναταλία Γερμανού, με το χιούμορ που τη διακρίνει, είπε στη συνέχεια: «Αν πας απέναντί μου, θα κάνουμε split screen, σύζευξη καναλιών. Θα βλέπετε ό,τι θέλετε». Η Δανάη Μπάρκα, χαμογελώντας, επανέλαβε ότι συνεχίζεται η συνεργασία της με το Mega, εξηγώντας γιατί στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία δεν μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες: «Ενώ κάθε χρόνο λέω τι θα γίνει, φέτος ήρθα λίγο νωρίτερα και μου την έκοψαν τη φόρα. Φυσικά και θα είμαι στο Mega. Τώρα, όλα τα υπόλοιπα, δυστυχώς, δεν μπορώ να τα ανακοινώσω. Προηγείται το κανάλι σε αυτά».

«Απόλαυση»

«Ό,τι και να κάνεις του χρόνου, εμένα μου αρέσει να μείνεις εκεί που είσαι, γιατί είσαι μια ωραία πρωινή απόλαυση για όλους όσους θέλουν γέλιο, χαρά και ηρεμία το πρωί» είπε κλείνοντας η Ναταλία Γερμανού. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελικές αποφάσεις για τη δομή του προγράμματος του Mega την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα παρθούν μετά το Πάσχα.

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 03/04/2023.