Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την τηλεόραση, την παρουσία της σε αυτήν και το συμβόλαιό της. «Επιλέγω το μονοετή συμβόλαια ώστε ούτε εγώ, ούτε εγώ να μη νιώθουμε βάρος. Τα μονοετή συμβόλαια βοηθούν στο τέλος της χρονιάς και εμένα και το STAR να αντιμετωπίσουμε ισότιμα τα ‘θέλω’ μας».

Για το τηλεοπτικό της μέλλον, λέει: «Δε θα πω ποτέ από ποιον σταθμό έχω δεχτεί πρόταση. Στα επαγγελματικά μου είμαι στρείδι. Αυτήν την χρονιά που διανύουμε, είμαι καλά στο STAR, προς το παρόν ας μη βιάζεται κανείς να με πετάξει εκτός».

Για τον Νίκο Μουτσινά

Αναφερόμενη στην απόφαση του Νίκου Μουτσινά να απέχει του χρόνου από την τηλεόραση, λέει:

«Δεν είμαι ακόμα πεπεισμένη ότι ο Νίκος Μουτσινάς δε θα κάνει κάτι τηλεοπτικό από το δεύτερο μισό της σεζόν, σε άλλη ζώνη και άλλη ώρα. Θεωρώ ότι μπορεί να κάτσει για μια χρονιά, αλλά σίγουρα θα σχεδιάζει την επιστροφή του».

Για τον Μάρκο Σεφερλή που ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΙ

«Ενδεχομένως ο Σεφερλής έφυγε από τον ANT1 επειδή έμαθε ότι το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε, θα συνεχιζόταν με άλλον παρουσιαστή. Καλό είναι όταν νιώθεις δυνατός τηλεοπτικά, να ευχαριστείς τον σταθμό που σε φιλοξενεί και να ανοίγεις τα φτερά σου για άλλο κανάλι. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι πανέξυπνος και θεωρώ ότι ήταν δική του επιλογή να αποχωρήσει από τον ANT1».

Για τη Φαίη Σκορδά

«Η Φαίη δικαιώθηκε 100% από την επιλογή της να φύγει από τον ANT1 και να μετακομίσει στο ΣΚΑΙ. Κάνει κάτι που της αρέσει, είναι αρχόντισσα στο πόστο της. Τα ποσοστά τηλεθέασης ακόμα δεν την έχουν δικαιώσει, αλλά όλες οι ζώνες χτίζονται. Έχει πλέον την εμπειρία να βλέπει τι της πάει σε επίπεδο συνεργατών αλλά και περιεχομένου».

Για τον Γιώργο Λιάγκα

«Ο Λιάγκας δεν έπρεπε να στεναχωρηθεί με την πλάκα που του έκαναν από την εκπομπή της Μελέτη. Και ο ίδιος κάνει χιούμορ τηλεοπτικά. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν είχε σκοπό να πικράνει τον Λιάγκα. Διανύει μια καλή χρονιά και έχει αποδείξει ότι είναι ισχυρός».