Αυτό το Σάββατο 11 Μαρτίου η ΟΝ Time Σαββατοκύριακο σας προσφέρει πέντε μυθιστορήματα best seller, σε πολυτελή, πολυσέλιδη έκδοση!
Επιλέξτε ανάμεσα από τα πέντε συναρπαστικά μυθιστορήματα της ελληνικής και της παγκόσμιας λογοτεχνίας και απολαύστε μοναδικές ιστορίες που θα σας κρατήσουν ονειρεμένη συντροφιά.

1. «100% ΕΥΤΥΧΙΑ» / RAPHAELLE GIORDANO
Το απόλυτο αλφαβητάρι της ευτυχίας για να κατακτήσετε ό,τι ονειρεύεστε.
Αποδοχή, ελευθερία, εμπιστοσύνη, μουσική, φλόγα, χαρά... Λέξεις αγαπημένες,
μικρές «σοφίες» της καθημερινότητας, φράσεις χαρακτηριστικές και αναπόσπαστες της κάθε πολύτιμης στιγμής της ζωής μας.
Ένα αλφαβητάρι-σταθμός στην αναζήτηση της ευτυχίας και μαζί ένα σημειωματάριο, για να φυλάξετε για πάντα σκέψεις, συναισθήματα, αποφάσεις… ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό!
Γυρίστε σελίδα, τολμήστε την αλλαγή και κατακτήστε τα όνειρά σας!
Κερδίστε την ευτυχία 100%!

2. «ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ» / DIEUDONNE ADELINE
Ένα τυπικό προάστιο κοντά στο δάσος των Μικρών Κρεμασμένων. Μια ασυνήθιστη οικογένεια: ένας σιωπηλός και βίαιος πατέρας, κυνηγός άγριων θηραμάτων που τα εκθέτει σε ειδικό δωμάτιο· μια απούσα, φοβισμένη και υποταγμένη μητέρα, που ασχολείται μόνο με τον κήπο και τα ζώα της· ο μικρός, γλυκός και αθώος γιος και η μεγαλύτερη ευφυής και μαχητική κόρη, που περνούν τη ζωή τους παίζοντας στη χωματερή αυτοκινήτων και περιμένοντας ανυπόμονα να ακούσουν τη μουσική από το καροτσάκι του παγωτατζή. Ώσπου μια μέρα ένα παράλογο και τραγικό δυστύχημα θα συγκλονίσει με βίαιο τρόπο το παρόν τους...
Η αληθινή ζωή είναι ένα παράδοξο ανάμεσα σε μια επίγεια κόλαση και έναν φανταστικό παράδεισο.

Οι ζωντανοί χαρακτήρες, η τρυφερή ματιά,
το αισθησιακό αλλά και βίαιο σύμπαν και
η πρωτόγνωρη και ασυνήθιστη γραφή της
Adeline Dieudonné συνθέτουν ένα αριστοτεχνικό,
πρωτότυπο και εθιστικό μυθιστόρημα,
που θα καταλάβει μια περίοπτη θέση στη μνήμη
και στην καρδιά του αναγνώστη.

3. «Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ» / RAPHAELLE GIORDANO
Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο είναι λιοντάρι. Και τα λιοντάρια δεν κοκκινίζουν από ντροπή, ούτε έχουν λεπτότητες. Απόλυτα βέβαια για το δίκιο τους, επιβάλλουν τις απόψεις τους χωρίς να συνειδητοποιούν τον εγωκεντρισμό τους και την υπερβολική τάση τους για εξουσία. Αυτά τα λιοντάρια τα συναντάμε κάθε μέρα: εξοργισμένοι οδηγοί, υποτιμητικοί σύζυγοι, διευθυντές τυφλωμένοι από την εξουσία τους, αδιάλλακτες μητέρες που ξέρουν καλύτερα ποιο είναι το καλό των παιδιών τους... Όλα αυτά που η Ρομάν αποκαλεί «τοξικότητα».
Τριαντάχρονη γυναίκα γεμάτη πάθος και αφοσίωση, η Ρομάν μαθαίνει στα κακοαναθρεμμένα αιλουροειδή πώς να γίνουν πιο ανθρώπινα. Δημιούργησε μια εταιρεία που παρέχει ένα πρόγραμμα μοναδικό στο είδος του, μια ολοκληρωμένη αναθεώρηση της νοοτροπίας και των στάσεων ζωής. Κάποιοι από τους νέους συμμετέχοντες του προγράμματος είναι πολύ ενδιαφέροντες. Ειδικά ένας, ο Μαξιμιλιάν Βογκ, διάσημος επιχειρηματίας, διευθύνων σύμβουλος μιας μεγάλης εταιρείας καλλυντικών, πολύ χαρισματικός, αλλά αρχετυπικό δείγμα τρομακτικής τοξικότητας! Θα τα καταφέρει η Ρομάν να τον βοηθήσει να εξελιχθεί, έτσι ώστε να μπορεί να εκφράζει δια-φορετικά την εσωτερική του δύναμη, με μεγαλύτερη ορθότητα και σεβασμό προς τους άλλους; Ένα πάντως είναι σίγουρο: ο Μαξιμι-λιάν δεν θα της κάνει τη ζωή εύκολη.
Το απολαυστικό και συγκινητικό ταξίδι μιας ομάδας ανθρώπων από την τοξικότητα και τον εγωκεντρισμό προς τη συναισθηματική και την ψυχική ωριμότητα, με την ευαίσθητη και γλαφυρή πένα της Ραφαέλ Τζορντανό.

4. «ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ» / PARRY AMBROSE
Εδιμβούργο 1847. Ο Γουίλ Ρέιβεν είναι φοιτητής Ιατρικής, μαθητευόμενος του πρωτοπόρου και διάσημου δόκτορος Σίμσον. Η Σάρα Φίσερ, η υπηρέτρια του Σίμσον, διαθέτει την ίδια ευφυΐα με τον Ρέιβεν αλλά κανένα από τα προνόμιά του.
Όταν ανεξήγητοι φόνοι και φρικτά παραμορφωμένα πτώματα αναστατώνουν την Ολντ Τάουν, ο Ρέιβεν και η Φίσερ θα βρεθούν βυθισμένοι στις σκοτεινές σκιές του υποκόσμου του Εδιμβούργου. Και, για να καταφέρουν να βγουν ζωντανοί, θα πρέπει να συνεργαστούν ώστε να ανακαλύψουν ποιος βρίσκεται πίσω από αυτούς τους αποτρόπαιους θανάτους.

«Ένα εκπληκτικό ντεμπούτο.
Το σκοτεινό και επικίνδυνο παρελθόν ζωντανεύει
με τρόπο που καθηλώνει τον αναγνώστη».
MARK BILLINGHAM

«Μια καταιγιστική ιστορία φόνων στο παρασκήνιο ιατρικών πειραμάτων στο Εδιμβούργο του 19ου αιώνα».
IAN RANKIN

«Ό,τι θα μπορούσατε να ζητήσετε από ένα ιστορικό αστυνομικό μυθιστόρημα γεμάτο σασπένς και αγωνία».
STUART MacBRIDE

«Ένα εξαιρετικό ιστορικό θρίλερ».
DAILY TELEGRAPH

5. Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ» / GIARDINELLI MEMPO
Με φόντο μια Αργεντινή όπου κυριαρχούν η σήψη και η διαφθορά, ένα ζευγάρι παράνομων εραστών ασφυκτιά στο αυστηρό πλαίσιο της επαρχιακής κοινωνίας όπου ζει. Οι δύο μεσήλικες, «αξιοσέβαστοι» πολίτες της άσημης κωμόπολής τους υπερβαίνουν κάθε ηθική αναστολή και φτάνουν στην απόλυτη αχρειότητα διαπράττοντας μια σειρά αποτρόπαιων εγκλημάτων. Το υπαρξιακό αδιέξοδο μιας ζωής ανεκπλήρωτης συναντά τη βαθιά ηθική κρίση μιας χώρας σε ένα μυθιστόρημα αγωνίας, ανατροπών και σκληρής αλήθειας.

«Λατινοαμερικάνικος ρεαλισμός με άρωμα χολιγουντιανού θρίλερ σε αυτό το βίαιο αλλά παράδοξα γοητευτικό μυθιστόρημα που αφηγείται μια κρίση μέσης ηλικίας με καθηλωτικές πτυχές».
PUBLISHER’S WEEKLY