Η Φαίη Σκορδά έριξε τα βέλη της προς τους δημοσιογράφους για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται και καλύπτουν την τραγωδία των Τεμπών, τονίζοντας ότι είναι ένα από τα θέματα που δεν μπορείς να ξεπερνάς, αλλά είναι και ο τρόπος που το κάνεις, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις, με αποτέλεσμα πολλοί να μένουν με την απορία σε ποιον απευθυνόταν. Κάποιοι έσπευσαν να αναφέρουν το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, που στη χθεσινή εκπομπή του αναφέρθηκε στον «εμφύλιο» των τραγουδιστών και στο ποια νυχτερινά μαγαζιά άνοιξαν και ποια όχι.

Η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο στη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό μας», διακόπτοντας το συνεργάτη της Νίκο Γεωργιάδη που εκείνη την ώρα έδινε το ρεπορτάζ για τα νυχτερινά μαγαζιά που λειτούργησαν το περασμένο Σάββατο.
«Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle και αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει. Παραμένει το γεγονός ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς συζητάμε, επειδή τελείωσαν τα θέματα γύρω γύρω, για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς που πήγαν να τραγουδήσουν, λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί. Λες και η Πάολα πήγε να τραγουδήσει, αλλά λες και είναι κακιά γυναίκα και δεν στενοχωρήθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία. Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 8 Μαρτίου 2023