Η επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη µικρή οθόνη αυτή τη σεζόν χαιρετίστηκε θερµά από κάθε άποψη. Όχι µόνο το εγχώριο κοινό συντονιζόταν κάθε εβδοµάδα στη συχνότητα του Mega για να δει τα επεισόδια του «Maestro», αλλά µετά την ολοκλήρωση του κύκλου η σειρά «ταξίδεψε» και στο εξωτερικό, µιας και προστέθηκε στον κατάλογο της πλατφόρµας του Netflix και έγινε έτσι η πρώτη ελληνική σειρά που κατάφερε κάτι τέτοιο.

Θα ήταν σχεδόν αδύνατο, λοιπόν, να µη δούµε τη σειρά να ανανεώνεται και για δεύτερη σεζόν µετά την επιτυχία της, κάτι το οποίο είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο δηµιουργός της, λέγοντας πρόσφατα πως τα γυρίσµατα του δεύτερου κύκλου θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Ωστόσο, κανείς δεν µπορεί να γνωρίζει αν η σειρά θα προλάβει να κάνει πρεµιέρα την επόµενη σεζόν, αφού, αν θυµάστε, τα γυρίσµατα για τον πρώτο κύκλο ολοκληρώθηκαν πριν από δυόµισι χρόνια, καθώς έγιναν κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, και ο «Maestro» έκανε πρεµιέρα τον Οκτώβριο του 2022.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος χρειάζεται πολύ χρόνο για να ολοκληρώσει και τα νέα επεισόδια µε το καλύτερο αποτέλεσµα. Σύµφωνα µε πληροφορίες, µαζί µε την οµάδα του χρειάζεται αρκετό χρόνο για να παραδώσει και τον δεύτερο κύκλο, κάτι που σηµαίνει πως όχι µόνο δεν θα τον δούµε στο πρώτο µισό της επόµενης σεζόν, αλλά είναι µεγάλη η πιθανότητα να µη δούµε τον δεύτερο κύκλο µέσα στο 2023.

Όσο για την υπόθεση;

Το σίγουρο είναι πως, παρόλο που είδαµε στην πρώτη σεζόν τον Ορέστη και την Αλεξάνδρα να φεύγουν για την Αθήνα, µια αφορµή θα τους αναγκάσει να επιστρέψουν στο νησί, καθώς υπάρχει ένα µεγάλο µυστικό.

Οι ανατροπές θα είναι µεγάλες, όπως και τα ερωτικά πάθη, που θα βάλουν σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια και αλήθειες, που θα θέσουν τις ζωές όλων σε κίνδυνο.

To φινάλε του «Maestro» και η αγγλόφωνη σειρά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Και αν αναρωτιέστε για το αν η ιστορία του δεύτερου κύκλου θα εκτυλιχθεί στην Αθήνα ή στους Παξούς, σας πληροφορούµε πως ο Χριστόφορος τόνισε ότι ολόκληρο το καστ θα µεταβεί στους Παξούς από τον Απρίλιο και µετά.

Όπως αποκάλυψε στην εκποµπή της ΕΡΤ, τα γυρίσµατα για τον δεύτερο κύκλο θα ξεκινήσουν περίπου σε δύο µήνες, προσθέτοντας πως προς το παρόν βρίσκεται στη διαδικασία της συγγραφής των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων. Όσο για το φινάλε της ιστορίας, το καλό θα κερδίσει, ακόµα και αν αργήσει, αφού, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τείνει πάντα προς την ισορροπία ως άνθρωπος και αυτό κάνει και στις δουλειές του, αποτέλεσµα που έχουµε δει σε προηγούµενες σειρές µε την υπογραφή του.

Όμως ο Χριστόφορος δεν σταµατά εκεί, αφού µετά το τέλος του «Maestro» θα ξεκινήσει ο κύκλος της νέας συνεργασίας του µε το Netflix. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες, η συνδροµητική πλατφόρµα έχει προτείνει στον δηµιουργό τη δηµιουργία µιας αγγλόφωνης σειράς, µε ξένους ηθοποιούς.

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret», της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 04/03/2023

To φινάλε του «Maestro» και η αγγλόφωνη σειρά