Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως έλαβε τα δύο πρώτα σενάρια του δεύτερου κύκλου του Maestro, ενώ σε instastory έγραψε «Παξοί ερχόμαστε», αναφερόμενος στον τόπο όπου διαδραματίζεται η σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ και έχει ανοίξει τα φτερά της στο Netflix.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Μιχάλη, που είναι ο γιατρός των Παξών και διατηρεί σχέση με τη γυναίκα του Φάνη, τη Σοφία, που υποδύεται η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο «Kαλύτερα δεν γίνεται», είχε πει πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του β' κύκλου και πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια.«Τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου ξεκινάμε γυρίσματα. Το αργότερο 1η Απριλίου θέλω να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, γιατί μετά το Πάσχα θέλω να πάω Παξούς, γιατί η σεζόν στους Παξούς είναι τίγκα. Οπότε θέλω να γυρίσουμε εκεί και μετά να έρθουμε Αθήνα.

Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.