Τον... αγώνα που δίνουν οι πολιτικοί για μια τηλεοπτική εμφάνιση που θα ανεβάσει τις εκλογικές τους «μετοχές», αποκάλυψαν οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του MEGA, Ντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα.

«Μας έχουν τρελάνει με τις εκλογές. Άντε να τις ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, να μπείτε κι εσείς οι πολιτικοί σε μια σειρά. Μας αγαπάνε πολύ το τελευταίο διάστημα. Το πόσα τηλέφωνα μας παίρνουν πώς μας έχουν αγαπήσει. Ούτε στο γάμο μου, ούτε όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου δεν με έπαιρναν, τώρα με παίρνουν για να έρθουν στην εκπομπή» σημείωσε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Από την πλευρά της η Στέλλα Γκαντώνα, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιστατικό: «Χτυπά το τηλέφωνο μετά τη 01:00 ενώ ξυπνάμε στις 03:30. Λες κάτι έχει συμβεί κάποιος είναι. Είναι βουλευτής δεν λέω άντρας ή γυναίκα ή από ποιο κόμμα και θέλει να βγει στην εκπομπή. Έναν ύπνο να μη ρίξουμε;»

Ξαναπαίρνοντας σκυτάλη, ο Ντίνος Σιωμόπουλος, είπε: «Αν ήθελες κάτι από κάποιον θα τον έπαιρνες 01:00 τα ξημερώματα. Αφού ξέρεις ότι ξυπνάμε 03:00 μας παίρνεις 01:30; Από μας πάντως πήρατε μια ωραία χυλόπιτα».