Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το Survivor All Star και επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Όπως φαίνεται, η Κατερίνα Δαλάκα δεν είναι ευχαριστημένη τόσο με την αποχώρησή της από το παιχνίδι, όσο και με τη στάση της παραγωγής απέναντί της.

Εκείνη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία αποβλήθηκε μαζί της, καθώς εντοπίστηκαν και οι δύο με κινητό τηλέφωνο, δεν διστάζουν σε κάθε ευκαιρία να εξαπολύουν τα «βέλη» τους εναντίον της παραγωγής του Survivor All Star.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρει πως μπορεί να έχασε από αυτήν την υπόθεση τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, αλλά κέρδισε μια φίλη, την Ασημίνα.

«Μετά από μία απώλεια συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για μένα κέρδος είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και σε αυτή τη φάση η φιλία μου με την Ασημίνα είναι το κέρδος μου. Είμαστε μαζί σε αυτό», γράφει σε Instagram story.

Η ανάρτησή της έρχεται μία ημέρα μετά από αυτή της Ασημίνας, στην οποία κατηγορεί την παραγωγή για «ψέματα» και υποστηρίζει πως δεν υπήρχε κανένα κινητό τηλέφωνο.

«Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή», είχε γράψει η Ασημίνα κάτω από μερικά στιγμιότυπα με την ίδια και την Κατερίνα Δαλάκα.