Σε παιχνίδι για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί το «Survivor All Star», ιδιαίτερα για την μπλε ομάδα του παιχνιδιού. Οι συνεχείς ήττες -με ελάχιστες εξαιρέσεις- έχουν ρίξει το ηθικό της ομάδας, η οποία αδυνατεί να σκεφτεί τι ακριβώς φταίει.

Στο συμβούλιο του νησιού την Κυριακή οι μπλε αποφάσισαν να ρίξουν στον τάκο τον Κρις Σταμούλη, ο οποίος όχι μόνο δεν αποδίδει τα μέγιστα αγωνιστικά, αλλά έχει καταφέρει να γίνει αντιπαθής με προηγούμενες δηλώσεις του στο «Survivor».

Ο παίκτης αποδέχθηκε ήπια την υποψηφιότητά του, δίχως κάποια ιδιαίτερη αντίδραση. Οι δύο επόμενοι υποψήφιοι, που τον ακολούθησαν, ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σώζων δεν κατάφερε να ενσωματωθεί στο πλαίσιο του παιχνιδιού κι έγινε για πολλούς συμπαίκτες του μαύρο πρόβατο. Από την άλλη η Μαριαλένα εξέφρασε τα παράπονά της προς την ομάδα της, επισημαίνοντας ότι της έριξαν την ψυχολογία και δεν μπορούσε να αποδώσει.

Τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτήν την εβδομάδα στο «Survivor All Star» ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος ένιωσε αδικία από τους συμπαίκτες του, που δεν εκτίμησαν την αγωνιστική του άνοδο.

Η ώρα της κρίσης έφτασε στο χθεσινό συμβούλιο του «Survivor All Star» κι όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου τόσο σύντομα ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος

Πάω να φάω και να πιω στο σπίτι μου

«Νιώθω αρκετά καλά. Μπορεί να ήθελα να το παλέψω παραπάνω και να το πάω μέχρι τέλους. Μου αρέσει να το τραβώ και να το πιέζω, αλλά όλα γίνονται για καλό. Θα βγω έξω, θα ντερλικώσω, θα σκέφτομαι τις ωραίες στιγμές, θα φάω, θα πιω και θα είμαι μεθαύριο στο σπίτι μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: