Δεν κρατιούνται, όπως φαίνεται, τα ζευγάρια του «Survivor All Star». Έτσι, παραμερίζοντας κακουχίες και πείνα, βρήκαν την ευκαιρία για να έρθουν πιο κοντά. Και δεν μιλάμε για ένα ζευγάρι, αλλά για τρία. Εκτός από τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που όπως φαίνεται μόνο χωρισμένοι δεν είναι, προέκυψε άλλο ένα ζευγάρι, αυτό του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με συμπαίκτριά του.

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπορεί στο φετινό «Survivor All Star» να βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες, όμως, σύμφωνα με τα σπόιλερ, οι δυο παίκτες κατάφεραν να συναντηθούν κρυφά στη ζούγκλα. Μάλιστα, οι στιγμές τους ήταν κάτι παραπάνω από τρυφερές… Το «καυτό» ραντεβού των δύο έγινε φυσικά μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά ίσως εν γνώσει της παραγωγής.

Όπως έγινε γνωστό από τις πρώτες μέρες προβολής του «Survivor All Star», ο Μάριος Πρίαμος έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με συμπαίκτριά του, κάτι που προς το παρόν δεν το έχουμε δει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, στο « Πρωινό μας» αναφέρθηκε μια νέα πληροφορία σχετικά με το ειδύλλιο που αναπτύσσεται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης απομονώθηκε στο δάσος με το φλερτ του προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μαζί μακριά από τους συμπαίκτες τους. Οι δύο παίκτες όπως ειπώθηκε είναι σε διαφορετικές ομάδες.

Τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν χωρισμένους όταν μπήκαν στο reality, αλλά, όπως φαίνεται, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ κάποιοι μιλούν για διαφημιστικό τρικ, καθώς, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Γεια σου»: «Πριν από το συμβούλιο οι δύο παίκτες ήρθαν κοντά, μίλησαν, πλησίασε ο ένας τον άλλον και η πληροφορία που μας ήρθε ανέφερε πως αντάλλαξαν φιλί στο στόμα».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 17/01/2023.