Το MasterChef επιστρέφει για έβδομη σεζόν στο Star και η πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και η παραγωγή του διαγωνισμού μαγειρικής έχει ετοιμάσει πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Λίγες ημέρες πριν, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τις αλλαγές που θα δούμε φέτος!

Οι φετινές auditions του MasterChef 2023 αλλάζουν: επιφυλάσσουν περισσότερη αγωνία, ανατροπές και συγκινήσεις καθώς η κατάκτηση της ποδιάς, για τους περισσότερους από τους διαγωνιζόμενους, σημαίνει την απευθείας είσοδο στο σπίτι!

Φέτος, η διαδικασία της επιλογής, εκείνων που θα συμπληρώσουν της 24άδα, θα είναι απαιτητική και συναρπαστική. Οι δυνατότητες να παραμείνουν στον αγώνα της διεκδίκησης του τίτλου του ΜasterChef αλλά και οι πιθανότητες για μία δεύτερη ευκαιρία, θα είναι πολύ λιγότερες. Τι σημαίνει αυτό; Οι αστοχίες και τα λάθη φέτος δεν συγχωρούνται!

Αρχικά απάντησε για το αν θα δούμε τέταρτο κριτή: «Ας μην αποκλείσουμε τον τέταρτο κριτή! Αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω!».

«Τηλεοπτικά το 2023 θέλω να κάνω το MasterChef. Ζω τη στιγμή. Είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι σε αυτό και βλέπουμε. Το σημαντικό είναι να κάνεις λίγα και καλά!», είπε ο γνωστός σεφ.