Λίγο πριν από την επίσημη έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν, το κανάλι του Αμαρουσίου προσέγγισε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου για την έναρξη συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δέχθηκε τηλεφώνημα από στέλεχος του ΑΝΤ1 πριν από λίγες ημέρες, οπότε και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να γίνει ένα ραντεβού και να εξεταστεί η πρόταση που σκοπεύει να καταθέσει το κανάλι στην παρουσιάστρια, η οποία ακόμα δεν της έχει γίνει γνωστή.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα πρόκειται για επαναφορά του «Πάμε Πακέτο», καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκαθάρισε πως ο κύκλος της εκπομπής αυτής ή άλλης με παρόμοιο περιεχόμενο έχει κλείσει οριστικά για αυτήν.

Η πρόταση που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για την έμπειρη δημοσιογράφο περιλαμβάνει την παρουσίαση infotainment εκπομπής που θα έχει κοινωνικά στοιχεία αλλά και ενότητες καλής ζωής και ευεξίας. Άγνωστη παραμένει φυσικά η ώρα προβολής της, εφόσον τελικά οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία.

Ένα σενάριο θέλει την εκπομπή στην απογευματινή ζώνη των καθημερινών και ένα δεύτερο, που είναι και το επικρατέστερο, να ξεκινήσει τα Σαββατοκύριακα και από το φθινόπωρο να μετακομίσει στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, όπου αναμένονται άλλωστε σημαντικές ανακατατάξεις από την επόμενη σεζόν.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 28/12/2022