Σήμερα (21/12) θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο δοκιμαστικό για τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής του νέου «My Style Rocks», του οποίου η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιανουαρίου του 2023.

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι παρούσα και η παρουσιάστρια του παιχνιδιού Κατερίνα Καραβάτου. Σίγουρα θα περάσουν από δοκιμαστικό η Βίκυ Κουλιανού, ο Άγγελος Μπράτης και η Έλενα Γαλύφα, ενώ τελικά στη διαδικασία θα συμμετάσχουν και ο Λάκης Γαβαλάς αλλά και ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος ήταν μέλος της επιτροπής σε όλους τους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού.

Γρίφος

Ερωτηματικό παραμένει εάν θα δούμε στο δοκιμαστικό και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Έχει δεχθεί τηλεφώνημα από την Acun Medya, όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη δεχθεί αντιπρόταση από το Star για να παρουσιάσει το reality σχέσεων «Blind Date».

Οι φήμες

Πηγές από το περιβάλλον του Λάκη Γαβαλά αναφέρουν πως έχει εκφράσει έντονα την επιθυμία να βρίσκονται δίπλα του στην επιτροπή ο Στέλιο Κουδουνάρης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Ένα ακόμη όνομα που ακούγεται για τα δοκιμαστικά είναι αυτό του make up artist Παντελή Τουτουνζή. Τον είχαμε δει παλιότερα και στο «Make Over» με τη Δούκισσα Νομικού. Μετά τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ στελεχών της Acun Medya και του ΣΚΑΪ ώστε να κλείσει η τελική σύνθεση της κριτικής επιτροπής.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα On Time.