Ολική αλλαγή στο «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου από τη νέα χρονιά σε μια τελευταία προσπάθεια της εκπομπής να ανακάμψει στους πίνακες τηλεθέασης.

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η εκπομπή ολοκληρώνει τον κύκλο της με την υπάρχουσα μορφή της. Η Μαριλού Ρεπαπή αποχωρεί και αυτή από την εκπομπή και είναι εξαιρετικά αμφίβολο έως απίθανο να εμφανιστεί στις τελευταίες δύο εκπομπές της χρονιάς. Από την εκπομπή αποχωρεί και ο Τάσος Μπιμπισίδης, αλλά και το δίδυμο των υπεύθυνων της εκπομπής, η αρχισυντάκτρια Χριστιάνα Μπαξεβάνη και ο βοηθός της Στέλιος Σεβδαλής. Νέος αρχισυντάκτης της εκπομπής αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Νίκος Σερεμετάκης.

Στην ομάδα της εκπομπής συνεχίζει ο Ισίδωρος Φίκαρης, που πρόσφατα μετακινήθηκε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αλλά και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, που θα έχει το κομμάτι του «Survivor», οι οποίοι θα μπαινοβγαίνουν στο πάνελ της εκπομπής.

Όσον αφορά στα πρόσωπα που θα ενταχθούν στo νέο «Γεια σου», αρκετά είναι τα ονόματα που ακούγονται. Μεταξύ αυτών η Νανά Παλαιτσάκη, ο Μίλτος Μακρίδης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αλλά και η Νάνσυ Παραδεισανού, που θα βρεθεί στο πάνελ της εκπομπής ως καλεσμένη αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ανανεωμένη εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου θα ξεκινήσει από τη νέα χρονιά και θα προβάλλεται στη ζώνη 12.00-14.00.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 16 Δεκεμβρίου 2022.