Το τραγούδι «Τυχερό Αστέρι», ένα από τα ιδιαίτερα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν και η Monika, «έντυσε» σκηνές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Maestro».

Το «Τυχερό Αστέρι», σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Βήτα, το πρωτοακούσαμε από τον Γιάννη Παλαμίδα σε μία συγκλονιστική θεατρική παράσταση που είχε ανεβάσει ο Αντώνης Καλογρίδης στο θέατρο Μουσούρη, με τίτλο «Angel Baby». Ο Κωνσταντίνος Βήτα είχε γράψει τη μουσική για την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Άκης Σακελλαρίου και η Νατάσσα Καλογρίδη, και το τραγούδι αυτό αποτύπωνε σημεία του έργου, ακουγόταν στο τέλος του.


Χρόνια μετά, το τραγούδι παρουσιάστηκε και από τη Monikaμέσα από μία «μαγική» ερμηνεία, στο album της «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός», που κυκλοφόρησε από την Panik Oxygen το 2019.


Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Maestro» του Mega, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης, τον οποίο υποδύεται ο Ορέστης Χαλκιάς, ερμήνευσε το τραγούδι, συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κέρκυρας, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των τηλεθεατών, οι οποίοι αναζήτησαν εκ νέου το «Τυχερό Αστέρι».


Διθυραμβικά τα σχόλια στο Twitter για την ερμηνεία του Ορέστη Χαλκιά

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να «υποκλιθούν» στην ερμηνεία του Ορέστη Χαλκιά.