Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
nikolouli
Media

«Φως στο Τούνελ»: Ενοχλημένη η Αγγελική Νικολούλη με μήνυμα τηλεθεατή - «Στην τύχη το πετάτε για να αποπροσανατολίσετε την έρευνα» (Βίντεο)

Σε τι αφορούσε το εν λόγω μήνυμα

Ενοχλημένη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ » φάνηκε η Αγγελική Νικολούλη ύστερα από ένα μήνυμα που έλαβε.

Πιο συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής έφτασε ένα μήνυμα στο πλατό, που αφορούσε την αρπαγή ανήλικης από ομάδα απαγωγέων και η Αγγελική Νικολούλη απάντησε κατάλληλα.

Το μήνυμα που έλαβε η Αγγελική Νικολούλη

Οι συνεργάτες την Αγγελικής Νικολούλη την κάλεσαν να το διαβάσει, εκείνη κοντοστάθηκε, κοίταξε την κάμερα και είπε εμφανώς ενοχλημένη «Ξέρω ότι, όταν έχουμε ανήλικα και όταν έχουμε θέματα με απαγωγή παιδιών, κάτι πάει στραβά και δεν θέλετε την δημοσιότητα. Έτσι; Γίνεται μια εμπλοκή, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Θέλω να βεβαιωθώ για αυτό που μου λέτε».

Και στη συνέχεια ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη «Θα πάμε τώρα σε ένα διάλειμμα αλλά θέλω να βεβαιωθούμε ότι συμβαίνει αυτό! Εντάξει; Έτσι στην τύχη το πετάμε για να αποπροσανατολίσουμε την έρευνα! Για ένα παιδί που έχει πέσει θύμα απαγωγής, όπως καταγγέλλεται, από ομάδα ανθρώπων. Γιατί είδαν την ομάδα αυτή να βάζει το παιδί στο αυτοκίνητο. Όχι! Στο Τούνελ όχι. Εντάξει; Σε ένα διάλειμμα θέλω να έρθετε πάλι σε επαφή και να μου αποδείξετε αυτό που λέτε! Πάμε σε ένα διάλειμμα τώρα».

Δείτε το βίντεο