Η Ίνα Ταράντου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής της στο OPEN με τίτλο «Εμείς».

Η δημοσιογράφος σχολίασε τους λόγους, για τους οποίους «κόπηκε» η εκπομπή της, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα της, που υπηρέτησε το concept του προγράμματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Δεν είναι ευχάριστο να κόβονται οι εκπομπές αλλά κάναμε την προσπάθειά μας, και το κανάλι πίστεψε σε αυτή τη διαφορετική εκπομπή και η ομάδα μου την οποία και ευχαριστώ» είπε αρχικά.



Σχολιάζοντας τους λόγους για τους οποίους ήρθε το οριστικό τέλος, η Ίνα Ταράντου σημείωσε: «Δυστυχώς δεν είχε την απήχηση που θέλαμε και αποφασίστηκε να σταματήσει. Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά. Υπηρετήσαμε το concept στο οποίο από την αρχή πιστέψαμε πολύ καλά. Προφανώς η κοινωνία θέλει κάτι άλλο να βλέπει. Για να μην λέω κοινωνία και γενικεύω. Ίσως ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει συγκεκριμένα προγράμματα σε συγκεκριμένη και δεν θέλει κάτι άλλο».

«Συζητούσαμε σε τακτική βάση πώς στο πλαίσιο του μέσου όρου του καναλιού, μπορούμε κι εμείς να φτάσουμε στα νούμερα αυτά» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Όσον αφορά στα νέα της επαγγελματικά σχέδια και στην επόμενη ημέρα: «Η επόμενη μέρα θα με βρει εδώ, έχω άλλες δύο μέρες εκπομπή που με πολύ μεγάλη χαρά θα κάνω. Έχω συμβόλαιο που δεν λήγει ακόμα, πάμε για άλλα» είπε ευχαριστώντας την ομάδα της και το κοινό της.

Η ανακοίνωση του Open για την εκπομπή «Εμείς»

Το OPEN ανακοινώνει την ολοκλήρωση του κύκλου προβολής της ζωντανής καθημερινής εκπομπής «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εξαίρετη δημοσιογράφο και την αξιόλογη ομάδα της για την άοκνη προσπάθεια, διάθεση και εργασία στο να χτιστεί ένα πρόγραμμα με χαρακτήρα ξεχωριστό, που όμως δεν έτυχε της προσδοκώμενης αποδοχής.