Η Βάνα Μπάρμπα, το απόλυτο ελληνικό sex symbol των δεκαετιών ’80 και ’90, πρώην μοντέλο και βραβευμένη ως Μις Ελλάς το 1984, στα 56 της δεν το βάζει κάτω.

Πάντα κάτι θα βρίσκει και θα αναστατώνει -όχι τους άντρες πια, αλλά- τα social media. Η πρόσφατη επίσκεψή της στο Μέγαρο Μαξίμου, στο γραφείο του ίδιου του πρωθυπουργού, ξεσήκωσε θύελλα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα στον γενικό ορυμαγδό η Βάνα βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να πάει στον πρωθυπουργό, για να μιλήσουν για τα προβλήματα της χώρας; Θέλεις να με τρελάνεις, κούκλα μου; «Ηταν πολύ αποτελεσματικός. Αυτό θέλω να το πω. Δεν το περίμενα. Του έστειλα mail και την επόμενη ημέρα το πρωί είχα απάντηση. Είναι εξαιρετικός. Μου έκανε εντύπωση. Ενας άνθρωπος βαρύς, προβληματισμένος και στεναχωρημένος, αλλά βρήκαμε λύσεις», είπε η ίδια. Πού τα είπε; Στο «MEGA Καλημέρα».

Ειλικρινά δεν ξέρω τι ειπώθηκε σ’ αυτήν τη συνάντηση, γιατί πάλι σηκώθηκε πολλή σκόνη, αλλά ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξαναβγεί η Βάνα μας στην επιφάνεια. Οι τηλεοράσεις χάλασαν τον κόσμο, τα δημοσιεύματα έδωσαν και πήραν και στα social έγινε μπάχαλο! Η Βάνα ντύθηκε αυστηρά, με τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω και με ύφος πολύ σοβαρό δήλωσε πως βρήκε τον πρωθυπουργό «βαρύ και στεναχωρημένο», αλλά τα σχόλια δεν έμειναν σ’ αυτό. Ολοι υποψιάστηκαν πως πήγε γιατί ήθελε μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Η ίδια το αρνήθηκε βέβαια. «Ενιωσα την ανάγκη να βρεθώ δίπλα στον πρωθυπουργό. Μεγάλη αμεσότητα. Δεν γνωρίζω αν θα πολιτευτώ. Τι να πάρουν από εμένα; Δεν ξέρω αν με έχει ανάγκη το ελληνικό Κοινοβούλιο. Εγώ θέλω να ασχοληθώ με το κομμάτι των συναυλιών, του θεάτρου και με φιλανθρωπίες», είπε. Ηταν επίσης ευκαιρία να «την πει» και στον Νίκο Ανδρουλάκη, που απ’ ό,τι φαίνεται δεν δέχτηκε να τη συναντήσει. «Γι’ αυτό θα ψηφίσω Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Ανδρουλάκης δεν μας άκουσε ποτέ». Και μετά με ρωτάς αν σχεδιάζει να πολιτευτεί; Φως φανάρι, κούκλα μου!

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 19/11