Η Κριστίνα Κυριάκου, η οποία ήταν σύμβουλος του Καρόλου όταν ήταν πρίγκιπας της Ουαλίας μεταξύ 2009-16, είπε ότι «οπωσδήποτε» η Καμίλα παρακολουθεί το «The Crown», μιλώντας στην εκπομπή «This Morning» στις 10 Νοεμβρίου, αλλά όχι και ο βασιλιάς Κάρολος.

Ήταν πολύ επικριτική για τον νέο κύκλο της πολυβραβευμένης σειράς, λέγοντας ότι θα έπρεπε να έχει μία σήμανση που να ενημερώνει τους τηλεθεατές ότι το περιεχόμενο έχει δραματοποιηθεί.

Η κυρία Κυριάκου ανησύχησε ότι σειρά θα μπορούσε να διαστρεβλώσει την αντίληψη των νέων για τη μοναρχία, επειδή οι νεότεροι σε ηλικία -οι λεγόμενοι millennials και Gen Z- μπορεί να πιστεύουν ότι η σειρά είναι πιο ακριβής στην περιγραφή των γεγονότων απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Ενώ λοιπόν για την Καμίλα είπε ότι «θα έχει παρακολουθήσει οπωσδήποτε» τη σειρά, για τον Κάρολο ανέφερε:

 «Είναι μια μονόπλευρη αφήγηση που είναι 30 ετών. Από σεβασμό στην πρώην αποθανούσα σύζυγο και τα παιδιά του (ο Κάρολος) δεν θα μιλούσε ποτέ γι' αυτή την κατάσταση».

Όλα αυτά, ένα μήνα μετά την αποκάλυψη από έναν βασιλικό εμπειρογνώμονα ότι η Καμίλα «παρακολουθεί το "The Crown"» με ένα δυνατό ποτό.

Η 5η σεζόν της σειράς κυκλοφόρησε χθες στο Netflix με πολλές αντιδράσεις στο παρασκήνιο από τη μεριά του παλατιού, καθώς παρουσιάζει τη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90.

Πηγή: dailymail