Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες στο επεισόδιο του «Asia Express» την Παρασκευή το βράδυ.

Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν μπροστά στον Πέτρο Πολυχρονίδη για να μάθουν τη δοκιμασία και τότε ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το ζευγάρι που επιστρέφει στο παιχνίδι μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση και της Χριστίνας και του Δημήτρη Παππά.

Ο λόγος για την Βιβή Μπασινά και την Κατερίνα Καλίνογλου. «Όταν τις είδαμε, μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό» παραδέχθηκαν, αρχικά, η Χριστίνα και η Μαρία στην κάμερα του Asia Express.

«Να μην κρυβόμαστε, να μην είμαστε όλοι υποκριτούλες. Τι εμείς τσάμπα τρέχουμε; Θα προτιμούσα να έμπαινε κάποιος καινούργιος να φέρει φρέσκο αίμα και να δει το αγγούρι», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Νομίζω ότι αρκετοί σοκαρίστηκαν! Κάποιοι χάρηκαν και κάποιοι άλλοι όχι και τόσο πολύ» ανέφερε με χαρά το γυναικείο ζευγάρι που επέστρεψε στο παιχνίδι με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να αναλαμβάνει να μας ενημερώσει για το τι ακριβώς συνέβη. «Από σήμερα η Βιβή και η Kat Kat επιστρέφουν στο Asia Express! Καλωσήρθατε μικρές μου Καμποτζιανές. Υπήρχαν οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Asia Express οπότε θεώρησα ότι υπάρχει χώρος για να επιστρέψουν η Βιβή και η Kat Kat εφόσον βέβαια το επιθυμούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας, τα ζευγάρια ανακάλυψαν τον σαγηνευτικό χορό Apsara. Το ζευγάρι, που θα χόρευε καλύτερα, θα ξεκινούσε έχοντας το προβάδισμα. Ωστόσο, ο Νάσος Γαλακτερός με τον γιο του, Παύλο ανακοίνωσαν ότι δεν θέλουν να χορέψουν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τελευταίοι για τον αγώνα ασυλίας, και συγκεκριμένα πέντε λεπτά μετά τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Η δοκιμασία είχε κυνήγι μυρμηγκιών με τα ουρλιαχτά των διαγωνιζόμενων να ακούγονται σε όλη τη Καμπότζη.