Της Σπυριδούλας Τριάντου
Striantou7@gmail.com

Η ∆ώρα Αναγνωστοπούλου ξεκινά για τρίτη χρονιά µε το «Mega stories» το ταξίδι στον γοητευτικό κόσµο των µεγάλων ιστοριών τη ∆ευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 00.10, στο Mega. Στην πρεµιέρα της εκποµπής, που αγαπήθηκε πολύ την περασµένη σεζόν, η έµπειρη δηµοσιογράφος συναντά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην Πλάκα και στους Παξούς, για να διατρέξουν µαζί τους σταθµούς της προσωπικής και της επαγγελµατικής του ζωής.

Η δηµοσιογράφος συζητά µε τον Χρ. Παπακαλιάτη τη µεγάλη του επιστροφή στην  τηλεόραση µε τον πολυαναµενόµενο «Maestro» και συναντά αγαπηµένους φίλους και συνεργάτες, που µοιράζονται πολύτιµες στιγµές της φιλικής και επαγγελµατικής τους συνύπαρξης. Η Μάρω Κοντού µιλά για ένα συγκινητικό τηλεφώνηµα που της έκανε ο Χριστόφορος ένα βράδυ του χειµώνα, ενώ η Μαρίνα Καλογήρου θυµάται πώς έφτασε στο νοσοκοµείο µετά τη σκηνή του τροχαίου στο «Αν». Η Μαρία Καβογιάννη περιγράφει µια σκηνή που θα της µείνει αξέχαστη από τα γυρίσµατα του «Maestro», ενώ ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θυµάται τα γέλια που στάθηκαν εµπόδιο στην ολοκλήρωση µιας σκηνής στους «4».

Η ∆ώρα Αναγνωστοπούλου, µιλώντας στο «Secret», δεν κρύβει τον ενθουσιασµό της. «Είµαι πολύ χαρούµενη που συνεχίζουµε για τρίτη σεζόν µε το “Mega stories”, γιατί είναι ένα τηλεοπτικό όνειρο που έγινε πραγµατικότητα. Εχουµε σηκώσει τα µανίκια και ετοιµάζουµε πολύ µεγάλες ιστορίες φέτος. ∆εν µπορώ να πω πολλά, µόνο ότι οι ∆ευτέρες είναι για ξενύχτι», αποκαλύπτει η γνωστή δηµοσιογράφος, ενώ αναφέρεται και στην εµπειρία της από τα γυρίσµατα µε τον ταλαντούχο ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη.

«Επιλέξαµε να µιλήσουµε στους Παξούς γιατί είναι ένας πολύ αγαπηµένος τόπος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και το µαγικό σκηνικό του “Maestro”. Είναι εντυπωσιακό ότι όλο το νησί περιµένει την πρεµιέρα. Ετοιµάζουν οµαδικές προβολές - άλλωστε όλοι συµµετείχαν µε κάποιον τρόπο.

Ε, αυτή την αγάπη τους και τη λαχτάρα τη νιώσαµε και εµείς. Και φυσικά είναι το κατάλληλο µέρος για να “ξεκλειδώσει” κανείς τον Χριστόφορο, που µας αφηγήθηκε ιστορίες προσωπικές, µίλησε για όλους και για όλα και µας έδωσε και κάποιες αποκλειστικές σκηνές από τον “Maestro”», καταλήγει η ∆. Αναγνωστοπούλου.

* Δημοσιεύτηκε στο Secret των Παραπολιτικών στις 8/10/22